Temu'da hattrick hediyeleri doğru mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşağı yukarı 22 kişi falan ve yeni kullanıcı davet etmek daha hızlı dolduruyor. Dolandırıyor falan demişler de aldıklarımın 2 tanesi görselde dolandırma olmadı.

22 kişi davet ettim ve hâlâ 4 5 kişi istiyordu ben de yetti dedim, sildim uygulamayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağı yukarı 22 kişi falan ve yeni kullanıcı davet etmek daha hızlı dolduruyor. Dolandırıyor falan demişler de aldıklarımın 2 tanesi görselde dolandırma olmadı.

Hocam herhangi bir vergi çıktı mı? Ben de Temu'dan almıştım aynı şekilde bugün PTT dağıtma çıkarmış. Kapıda vergi vs isterler mi?

Hocam herhangi bir vergi çıktı mı? Ben de Temu'dan almıştım aynı şekilde bugün PTT dağıtma çıkarmış. Kapıda vergi vs isterler mi?

Hayır, vergiyi ürünlerle beraber ödedin.

Bir taktik yok mu VPN ile falan? Tarayıcıdan açılmıyor zaten uygulamayı istiyor. Başka nasıl çözebiliriz ve toplam kaç tane davet edip tamamladın yazar mısın?

Taktiği falan yok mu bu muhabbetin?

Maalesef taktiği yok. Adamlar her şeyi düşünmüş.

İllaki bilinmeyen bir taktiği vardır; ya bir sürü kişi bu şekilde bedava alışveriş yapıyor, araştırıp uğraşmak lazım aslında.

İllaki bilinmeyen bir taktiği vardır ya bir sürü kişi bu şekilde bedava alışveriş yapıyor, araştırıp uğraşmak lazım aslında.

Vallahi çoğu şeyi denedim maalesef olmuyor.

Bilgisayarda Bluestacks tarzı bir emülatöre yeni Google Play Store hesabı girilip sürekli yeniden indirilirse olabileceğini düşünüyorum.

Bilgisayarda Bluestacks tarzı bir emülatöre yeni Google Play Store hesabı girilip sürekli yeniden indirilirse olabileceğini düşünüyorum.

Denedim Telefon numarası istiyor.

Arkadaşlarınızı enerji çubuğu dolana kadar davet ediyorsunuz, dolunca seçtiğiniz ürünleri ücretsiz sipariş verebiliyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…