Temu'da minimum alışverişe takılmadan alışveriş hala mümkün mü?

Cursor

Hectopat
Daha fazla  
Önceden almak istediğim ürünün yanında başka ürünlerde alıyordum, sonrasında onları iade ediyordum. Bu taktik hala işe yarıyor mu?

Sanırım ürün iadesiz para iadesinden bahsediyorsunuz; maalesef bu yöntem artık bloke edildi. Eğer az vergi ödemek amacıyla 670 TL’lik sınırı geçip, sonrasında ürünleri sepetten çıkarmayı kastediyorsanız, o yöntem de artık düzeltildi.

Sanırım ürün iadesiz para iadesinden bahsediyorsunuz; maalesef bu yöntem artık bloke edildi. Eğer az vergi ödemek amacıyla 670 TL'lik sınırı geçip, sonrasında ürünleri sepetten çıkarmayı kastediyorsanız, o yöntem de artık düzeltildi.

Ödeme yapmak için sepetin minimum 530 lira olması lazım. Ben de istediğim bir ürünün yanında başka ürünler ekliyordum sonrasın ürünler bana ulaşmadan, kargoya gitmeden siparişi iptal ediyordum o da bana hangi ürünleri iptal etmek istediğimi soruyordu.

Ödeme yapmak için sepetin minimum 530 lira olması lazım. Ben de istediğim bir ürünün yanında başka ürünler ekliyordum sonrasın ürünler bana ulaşmadan, kargoya gitmeden siparişi iptal ediyordum o da bana hangi ürünleri iptal etmek istediğimi soruyordu.
Hiç denemediğim bir taktik mantıklıymış istediğiniz ürünleri tek tek ayrı sepetler halinde toplam 5 sipariş verip istemediğiniz ürünleri iade edip gelmeden parayı alıp aldığınız parayla başka ürünlerde sipariş verebilirsiniz aşırı mantıklıymış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı