O osaku Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #1 Yukarıda belirtiğim üzere ödeme yapamıyorum. "Henüz başarılı bir şekilde ödeme yapmadınız. Ödeme işlenemiyor. Başka bir kart deneyin veya farklı bir ödeme yöntemi kullanın." Bu hatayı veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2024
Yukarıda belirtiğim üzere ödeme yapamıyorum. "Henüz başarılı bir şekilde ödeme yapmadınız. Ödeme işlenemiyor. Başka bir kart deneyin veya farklı bir ödeme yöntemi kullanın." Bu hatayı veriyor.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 4 Kasım 2024 #2 Troy kart mı kullanıyorsun?
O osaku Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #3 WerBeastDu dedi: Troy kart mı kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... hayır visa sanal kart hepsi
N Nou Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 53 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #4 Ben Nays ile ödüyorum. 3 farklı sipariş verdim, 4. siparişte bu hatayı alıyorum. Son siparişimi art arda verdiğim için de olabilir.
Ben Nays ile ödüyorum. 3 farklı sipariş verdim, 4. siparişte bu hatayı alıyorum. Son siparişimi art arda verdiğim için de olabilir.
O osaku Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #5 Nou dedi: Ben Nays ile ödüyorum. 3 farklı sipariş verdim, 4. siparişte bu hatayı alıyorum. Son siparişimi art arda verdiğim için de olabilir. Genişletmek için tıkla... ben hiç veremedim
Nou dedi: Ben Nays ile ödüyorum. 3 farklı sipariş verdim, 4. siparişte bu hatayı alıyorum. Son siparişimi art arda verdiğim için de olabilir. Genişletmek için tıkla... ben hiç veremedim
N Nou Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 53 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #6 Belki provizyonda işleminiz olabilir. Ben farklı bir kartla sipariş verdim onaylandı şu anda.
O osaku Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #7 Ona nasıll bakacağım