M mehsel12 Centipat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 262 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Nays kullanıyorum ve her defasında CVV değişiyor böyle olunca kartla alışveriş yapma şansları var mı?
Nays kullanıyorum ve her defasında CVV değişiyor böyle olunca kartla alışveriş yapma şansları var mı?
AezagmIn Centipat Katılım 19 Ocak 2024 Mesajlar 497 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Kasım 2024 #2 CVV değiştiği için bir şey olmaz.
SADIK CAN Decapat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #3 mehsel12 dedi: Nays kullanıyorum ve her defasında CVV değişiyor böyle olunca kartla alışveriş yapma şansları var mı? Genişletmek için tıkla... CVV değişiyor bence de bir sıkıntı olmaz. Bende Nays ile alışveriş yapmıştım.
mehsel12 dedi: Nays kullanıyorum ve her defasında CVV değişiyor böyle olunca kartla alışveriş yapma şansları var mı? Genişletmek için tıkla... CVV değişiyor bence de bir sıkıntı olmaz. Bende Nays ile alışveriş yapmıştım.