L lenarien Attopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Ocak 2025 #1 Her şey bedavaya geliyor evey ama kargo vs ödüyor muyuz vergi falan? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ona göre arkadaşlarıma link atacağım.
Her şey bedavaya geliyor evey ama kargo vs ödüyor muyuz vergi falan? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ona göre arkadaşlarıma link atacağım.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.528 Makaleler 11 Çözümler 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2025 #2 Bana inandırıcı gelmiyor. Artı 0 Eksi
KS KS L lenarien Attopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Ocak 2025 #3 Yerayay dedi: Bana inandırıcı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum inandırıcı gelmeyebilir bilgin var mı onu soruyorum. Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Bana inandırıcı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Dostum inandırıcı gelmeyebilir bilgin var mı onu soruyorum.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.876 Çözümler 21 17 Ocak 2025 #4 Bana çıktı alman için bir miktar bedava ödetiyor neredeyse kaç katı. Artı 0 Eksi
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.082 Çözümler 40 17 Ocak 2025 #5 lenarien dedi: Her şey bedavaya geliyor evey ama kargo vs ödüyor muyuz vergi falan? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ona göre arkadaşlarıma link atacağım. Genişletmek için tıkla... Sadece ürün parasını ödemiyorsun. Vergisini ve kargosu sana ait. Ama o verdikleri ürünün de güzel bir şey olduğunu zannetmiyorum. Artı 0 Eksi
lenarien dedi: Her şey bedavaya geliyor evey ama kargo vs ödüyor muyuz vergi falan? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ona göre arkadaşlarıma link atacağım. Genişletmek için tıkla... Sadece ürün parasını ödemiyorsun. Vergisini ve kargosu sana ait. Ama o verdikleri ürünün de güzel bir şey olduğunu zannetmiyorum.
Kerwm41 Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 767 Makaleler 1 Çözümler 7 17 Ocak 2025 #6 Temu'dan alışveriş önermem kart bilgilerini kaydediyor sanırım. Zaten gönderilen ürünler de genellikle kaliteli olmuyor. Artı 0 Eksi
Temu'dan alışveriş önermem kart bilgilerini kaydediyor sanırım. Zaten gönderilen ürünler de genellikle kaliteli olmuyor.