KadirXes Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 348 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #11 habbocosds2 dedi: hocam ürün marka link paylaşırsanız daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Markası Sandisk internetten almamıştım linki yok.
habbocosds2 dedi: hocam ürün marka link paylaşırsanız daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Markası Sandisk internetten almamıştım linki yok.
habbocosds2 Centipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 188 Çözümler 2 11 Ekim 2024 #12 KadirXes dedi: Markası SanDisk internetten almamıştım linki yok. Genişletmek için tıkla... Hocam aldığınızı değil alacağınız ürünü soruyorum. 6kaps9 dedi: Patriot PEF256GRLB32U USB Rage Lite 256GB USB 3.2 Flash Bellek - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... @6kaps9 hocam ürün 500 TL diyor az önce ucuz değil miydi? 10 dakikada zam mı geldi? Merak ettim.
KadirXes dedi: Markası SanDisk internetten almamıştım linki yok. Genişletmek için tıkla... Hocam aldığınızı değil alacağınız ürünü soruyorum. 6kaps9 dedi: Patriot PEF256GRLB32U USB Rage Lite 256GB USB 3.2 Flash Bellek - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... @6kaps9 hocam ürün 500 TL diyor az önce ucuz değil miydi? 10 dakikada zam mı geldi? Merak ettim.