Temu'dan 10 farklı saat almak sorun olur mu?

Valeria

Hectopat
Arkadaşlar, birçok yerden dinledim, tam da anlayamadım. Şimdi biz Temu'dan en fazla ne kadarlık sipariş verebiliyoruz? 30 euro mu? 30 euroyu geçerse ne gibi bir problem oluyor? 30 euronun altında da üstünde de vergi uygulanıyor mu? Bir de farklı satıcılardan farklı model 10 adet saat alsam, problem olur mu? Yani bir sürü saat aldım diye gümrükte takılma durumu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
30 euro üstü direk gümrüğe takılır ve alamazsınız boşa uğraşmayın.
30 euro ve altına %60 vergi var.
Her üründen 3 adetten fazlası ticari siparişe girer ve yine gümrüğe takılır alamazsınız. Bazı durumlarda gümrük memuru inisiyatifi ile geçebilir ama riske girmeye değmez.
Bir ay içinde en fazla 5 sipariş verebilirsiniz.

30 euro üstü direk gümrüğe takılır ve alamazsınız boşa uğraşmayın.
30 euro ve altına %60 vergi var.
Her üründen 3 adetten fazlası ticari siparişe girer ve yine gümrüğe takılır alamazsınız. Bazı durumlarda gümrük memuru inisiyatifi ile geçebilir ama riske girmeye değmez.
Bir ay içinde en fazla 5 sipariş verebilirsiniz.
Farklı satıcılardan farklı 10 adet saat sorun olur mu? Yani ürünlerin hepsi saat diye problem yaparlar mı gümrükte?

Saat diye bir sorun olmaz ama 10 adet sipariş sorun olur. Yani saatleri 2'şer 2'şer alırsan problem olmaz. Bu arada tutar 30 euro altında olacak unutma.
Farklı satıcılar farklı modellerden 2'şer 2'şer alacağım evet. Teşekkür ederim bilgi için

Saat diye bir sorun olmaz ama 10 adet sipariş sorun olur. Yani saatleri 2'şer 2'şer alırsan problem olmaz. Bu arada tutar 30 euro altında olacak unutma.
Hocam siparişi bir türlü veremiyorum. Banka kartı kabul etmiyor mu Temu? İllaha kredi kartı mı olması gerekiyor? Bilgin var mı?

Son düzenleme:
Farklı satıcılar farklı modellerden 2'şer 2'şer alacağım evet. Teşekkür ederim bilgi için

Hocam siparişi bir türlü veremiyorum. Banka kartı kabul etmiyor mu Te mu? İllaki kredi kartı mı olması gerekiyor? Bilgin var mı?

Hiç denemedim hep kredi kartı ile aldım. Eğer kabul etmiyorsa demek ki banka kartı ile alamayacaksın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı