Ayda 1 kişi üzerine en fazla 5 ürün sipariş verebiliyorsunuz yoksa gümrüğe takılır.Temu'dan 1225 TL'lik bir alışveriş yapsam gümrüğe takılır mı?
5 sipariş verebiliyorsun 5 ürün değil.Ayda 1 kişi üzerine en fazla 5 ürün sipariş verebiliyorsunuz yoksa kargoya takılır.
Bazı kaynaklarda 5 ürün bazı kaynaklarda 5 sipariş yazıyor. Düzeltme için teşekkür ederim.5 sipariş verebiliyorsun 5 ürün değil.
evet de temu hiçbir şeyi engellemiyor ki 1600 tl tlik de alabiliyorum 1200tl lik deSipariş verebiliyorsan gümrüğe takılmaz. Gümrüğe takılacak miktarı zaten Temu engelliyor. Sipariş veremiyorsun. Ayrıca Temu tüm siparişi tek pakette gönderdiği için miktar konusunda takılmazsın. Ama aynı 15 ürünü Aliexpress'ten verirsen, hepsi ayrı paket geleceği için sıkıntı olurdu.
Alamazsın. Siparişi onaylayıp ödeme ekranına geçmeye çalıştığında engelliyor.evet de temu hiçbir şeyi engellemiyor ki 1600 tl tlik de alabiliyorum 1200tl lik de
yani 30 euro şu anda 1310 tl geçersem gümrüğe mi takılıyporSınır 30 EURO değil mi? eğer 30 Euro değil ise gümrüğe takılır ben öyle biliyorum ama 30 euro ise bir şey olmaz geçer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.