Temu'dan 1300 TL'ye mouse önerisi

Merhaba, mouse Temu'dan olmak zorunda değil ama Temu'dan olursa iyi olur. Şu anlık aklımda aj159 pro kablosuz fare şarj tabanı ile dahili 8k - Temu Türkiye bu var önerilerinizi bekliyorum.

GameSir'den GameSir Nova 2 Lite al 30 USD mail atıp gümrükte sorun çıkarmaması için ürünün fiyatında azalma yapar mısınız de garanti olsun.
Ben bir arkadaşın tavsiyesiyle aldım sen de
Metehan sarıdağ adlı arkadaşımın tavsiyesi ile alıyorum dersen bana uyguladıkları süreci sana uygularlar.

GameSir'den GameSir Nova 2 Lite al 30 USD mail atıp gümrükte sorun çıkarmaması için ürünün fiyatında azalma yapar mısınız de garanti olsun.
Ben bir arkadaşın tavsiyesiyle aldım sen de.
Metehan sarıdağ adlı arkadaşımın tavsiyesi ile alıyorum dersen bana uyguladıkları süreci sana uygularlar.

Bayağı sağlam bir kol bu arada.

Ben bir arkadaşın tavsiyesiyle aldım sen de

Bayağı sağlam bir kol bu arada.
Mouse sormuş hocam arkadaş.

İlla ki 159 pro istiyorsanız bu fiyatlara sarı siteden alabilirsiniz temuda vergisi ile 2bin civarına geliyor artık.

bu alınabilir ya da dediğim gibi sarı siteden 159 pro bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı