abdullah2882 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #1 17 yasindayim kendi T.C. numaram ile sipariş oluşturdum elime ulaşır mı, olmazsa param iade edilir mi, bilgisi olan dostlar yardim edebilir mi?
17 yasindayim kendi T.C. numaram ile sipariş oluşturdum elime ulaşır mı, olmazsa param iade edilir mi, bilgisi olan dostlar yardim edebilir mi?
Çözüm K K KaTuRL 10 Ağustos 2025 abdullah2882 dedi: 17 yasindayim kendi T.C. numaram ile sipariş oluşturdum elime ulaşır mı, olmazsa param iade edilir mi, bilgisi olan dostlar yardim edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Sorun yaşamazsın
abdullah2882 dedi: 17 yasindayim kendi T.C. numaram ile sipariş oluşturdum elime ulaşır mı, olmazsa param iade edilir mi, bilgisi olan dostlar yardim edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Sorun yaşamazsın
K KaTuRL Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 153 Çözümler 1 10 Ağustos 2025 #2 abdullah2882 dedi: 17 yasindayim kendi T.C. numaram ile sipariş oluşturdum elime ulaşır mı, olmazsa param iade edilir mi, bilgisi olan dostlar yardim edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Sorun yaşamazsın Artı 0 Eksi Çözüm
abdullah2882 dedi: 17 yasindayim kendi T.C. numaram ile sipariş oluşturdum elime ulaşır mı, olmazsa param iade edilir mi, bilgisi olan dostlar yardim edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Sorun yaşamazsın
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.360 Makaleler 2 Çözümler 1.548 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #3 Evet, sipariş verebilirsin 18 yaş üstü bir kullanıcı gibi. Artı 0 Eksi
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 10 Ağustos 2025 #4 15 yaş ve üzerinde verilebiliyor, sorun yaşamazsiniz. Artı 0 Eksi
K KaTuRL Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 153 Çözümler 1 10 Ağustos 2025 #5 Motionless IN White dedi: 15 yaş ve üzerinde verilebiliyor, sorun yaşamazsiniz Genişletmek için tıkla... Emin misiniz öyle olduğuna tanıdığım birisi 14 yaşındayken kendi tc numarası ile sipariş verdi Artı 0 Eksi
Motionless IN White dedi: 15 yaş ve üzerinde verilebiliyor, sorun yaşamazsiniz Genişletmek için tıkla... Emin misiniz öyle olduğuna tanıdığım birisi 14 yaşındayken kendi tc numarası ile sipariş verdi
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 10 Ağustos 2025 #6 KaTuRL dedi: Emin misiniz öyle olduğuna tanıdığım birisi 14 yaşındayken kendi tc numarası ile sipariş verdi Genişletmek için tıkla... O kisim sansa bagli ama 15 yas ustunde direkt sorun cikmiyor. Artı 0 Eksi
KaTuRL dedi: Emin misiniz öyle olduğuna tanıdığım birisi 14 yaşındayken kendi tc numarası ile sipariş verdi Genişletmek için tıkla... O kisim sansa bagli ama 15 yas ustunde direkt sorun cikmiyor.
KS KS abdullah2882 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #7 abdullah2882 dedi: 17 yasindayim kendi T.C. Numaram ile sipariş oluşturdum elime ulaşır mı, olmazsa param iade edilir mi, bilgisi olan dostlar yardim edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler herkese Artı 0 Eksi
abdullah2882 dedi: 17 yasindayim kendi T.C. Numaram ile sipariş oluşturdum elime ulaşır mı, olmazsa param iade edilir mi, bilgisi olan dostlar yardim edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler herkese