Temu'dan 600-800 TL'ye mouse önerisi

emrecelebi

Hectopat
Daha fazla  
Temu'dan mouse almayı düşünüyorum, daha öncesinde klavye almıştım, sağlam sorunsuz gelmişti. Şimdi de mouse alacağım ama bir yandan çok iyi mouse derken 1 ay sonra bozuldu veya çöp mouse deniyor, bütçem de 600-800 arası, benim için önemli olan hafif ve FPS oyunu için olması. Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ajazz'lara bakın hocam Ajazz AJ159.

Merhaba bence yurt dışıyla uğraşmayın vergi vs de çıkıyor ise kullandığım çok memnun olduğum

VXE R1 Serisi R1 SE+​

Fiyat 1,299.00TL

Ajazz'lara bakın hocam Ajazz AJ159.
P olan modelimi Pro olanmı hocam?

benim bilgisayarda bluetooth yok bağlanmada sıkıntı çıkarmı ?

Hayır bağlantıda sorun yaşamazsın USB dongle ile geliyor 2.4 Wi-Fi'dan bağlanıyor zaten blueetoth özelliğide mevcut tabide bunları dongle ile sağlıyor sarjıda uzun gidiyor.

Pro olan aşıyor zaten p alın çok farkları yok.
Hocam P olan modelinde MC diye bir seçenek çıkıyor ve fiyat farkları 200 tl ne farkı tam olarak.

Hayır bağlantıda sorun yaşamazsın USB dongle ile geliyor 2.4 Wi-Fi'dan bağlanıyor zaten blueetoth özelliğide mevcut tabide bunları dongle ile sağlıyor sarjıda uzun gidiyor.
İyi aslında ama fiyatı fazla biraz hocam.

temudan nekadara geliyor arkadaşın dediğ? evet biraz pahalı ama bende baktım 500 tl düz mauslar böyle profesyonel bişeye 1400 tam fp

Bt mi yoksa içinde Dongle var mı?

2.4 GHz yazıyormuş. Dongle var galiba.

dongle var 2 secenekli 2.4 ve bt seçebiliyorsun yani pc de bt olması olmaması farketmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…