Temu'dan 732TL'ye gamepad alınırsa gümrükte sorun yaşanır mı?

Merhaba benzer sorum olduğu için konu da güncel olduğu için buradan sormak istiyorum.

Bir ürün aldım kargo dahil 738₺ tuttu. Ancak başka ek ödeme çıkmaması adına vergiyi ödeme esnasında 442, 80₺ olarak aldı Temu benden. Yani kredi kartımdan toplamda 34,38 USD (1.180, 80₺) çekildi. Bu bir sorun yaratır mı yoksa vergisiz fiyatı mı baz alıyoruz biz hep?

Kanka kargo dahil, vergi hariç. Gećmemen gereken fiyati zaten temu hatirlatiyor surekli. 1060 lira mi ne oyle biseey. Bu Easy smx 15 kasimin 12 sinde aldim temuden. Teslim olali 7-8 gün oluyor. Sen hesap et. Ödeme aşamasında yazandan baska gicbisey odemiyorsun. Ürün 730 vergiyle 1200 falan tutuyor. 20-30 lira fark daha isteyebilir kur oynakligindan dolayi. Temu 1237 der ornegin ama karttan 1250 ceker. Bes kurus odemezsin adressine kadar gelir.

Kanka kargo dahil, vergi hariç. Gećmemen gereken fiyati zaten temu hatirlatiyor surekli. 1060 lira mi ne oyle biseey. Bu Easy smx 15 kasimin 12 sinde aldim temuden. Teslim olali 7-8 gün oluyor. Sen hesap et. Ödeme aşamasında yazandan baska gicbisey odemiyorsun. Ürün 730 vergiyle 1200 falan tutuyor. 20-30 lira fark daha isteyebilir kur oynakligindan dolayi. Temu 1237 der ornegin ama karttan 1250 ceker. Bes kurus odemezsin adressine kadar gelir.
Sipariş verdim insallah sorunsuz gelir nasıl nemnun musunuz?

Hocam dediklerinize göre çok daha kaliteli bir gamepad easysmx X15. önerdiklerinizin biri tarihi eser diğerinin ölü bölgesi çok fazla.
Hocam teknoloji şans işi ben indirimdeyken Pusat aldım.(Pusat Pro değil Pusat Clutch) ben ölü bölge sorunu yaşamadım. Easysmx markasını ilk defa duydum bu yüzden almanızı önermemiştim. Gelince yorumlarınızı söyler misiniz markayı merak ettim. Deadzone testlerini de atar mısınız?

Hocam teknoloji şans işi ben indirimdeyken Pusat aldım.(Pusat Pro değil Pusat Clutch) ben ölü bölge sorunu yaşamadım. Easysmx markasını ilk defa duydum bu yüzden almanızı önermemiştim. Gelince yorumlarınızı söyler misiniz markayı merak ettim. Deadzone testlerini de atar mısınız?
Atarım inşallah sıkıntısız gelirse. Ben de yurtdışından olmasın diye Pusat Clutch almayı düşünüyordum ama bu daha ucuza geldi bana Pusat Clutch'tan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı