D4rkBlue Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 27 9 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Temu'da böyle bir mouse buldum ve yeni kullanıcı için böyle bir kampanya yapmakta. Sizce alınır mı? Ekstra bir ücret söz konusu mu? Teşekkürler. Dosya Ekleri Screenshot_20250209-220422.jpg 78,9 KB · Görüntüleme: 181
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Temu'da böyle bir mouse buldum ve yeni kullanıcı için böyle bir kampanya yapmakta. Sizce alınır mı? Ekstra bir ücret söz konusu mu? Teşekkürler.
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.351 Makaleler 1 Çözümler 332 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2025 #2 D4rkBlue dedi: Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Temu'da böyle bir mouse buldum ve yeni kullanıcı için böyle bir kampanya yapmakta. Sizce alınır mı? Ekstra bir ücret söz konusu mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata BİM'deki sözde oyuncu mouse'ları bile alınmıyor, kesinlikle ve kesinlikle alınır.
D4rkBlue dedi: Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Temu'da böyle bir mouse buldum ve yeni kullanıcı için böyle bir kampanya yapmakta. Sizce alınır mı? Ekstra bir ücret söz konusu mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata BİM'deki sözde oyuncu mouse'ları bile alınmıyor, kesinlikle ve kesinlikle alınır.
4 442721 Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 478 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #3 D4rkBlue dedi: Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Temu'da böyle bir mouse buldum ve yeni kullanıcı için böyle bir kampanya yapmakta. Sizce alınır mı? Ekstra bir ücret söz konusu mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum yapıştır gitsin.
D4rkBlue dedi: Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Temu'da böyle bir mouse buldum ve yeni kullanıcı için böyle bir kampanya yapmakta. Sizce alınır mı? Ekstra bir ücret söz konusu mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum yapıştır gitsin.
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.668 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 9 Şubat 2025 #4 91 TL mi? nasıl başardınız, alınır güzel mouse 2 aydır kullanıyorum.
dokishow Kilopat Katılım 8 Haziran 2018 Mesajlar 169 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600, Ryzen 5 3600XT Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #5 D4rkBlue dedi: Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Temu'da böyle bir mouse buldum ve yeni kullanıcı için böyle bir kampanya yapmakta. Sizce alınır mı? Ekstra bir ücret söz konusu mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Babacım nası yaptın söyle bizde yapalım.
D4rkBlue dedi: Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Temu'da böyle bir mouse buldum ve yeni kullanıcı için böyle bir kampanya yapmakta. Sizce alınır mı? Ekstra bir ücret söz konusu mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Babacım nası yaptın söyle bizde yapalım.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.563 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #6 D4rkBlue dedi: Arkadaşlar herkese iyi Sosyaller. Temu'da böyle bir mouse buldum ve yeni kullanıcı için böyle bir kampanya yapmakta. Sizce alınır mı? Ekstra bir ücret söz konusu mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Pro modelini kullanıyorum mis gibi fare. Al geç bence.
D4rkBlue dedi: Arkadaşlar herkese iyi Sosyaller. Temu'da böyle bir mouse buldum ve yeni kullanıcı için böyle bir kampanya yapmakta. Sizce alınır mı? Ekstra bir ücret söz konusu mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Pro modelini kullanıyorum mis gibi fare. Al geç bence.
M Milimetric Centipat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 257 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #7 Bu bir tek bana olmuyor herhalde alın bence.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 4.998 Çözümler 25 9 Şubat 2025 #8 D4rkBlue dedi: Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Temu'da böyle bir mouse buldum ve yeni kullanıcı için böyle bir kampanya yapmakta. Sizce alınır mı? Ekstra bir ücret söz konusu mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bedava, al gitsin da belli bir alisveris ucreti var onu karsilamaniz gerekiyor.
D4rkBlue dedi: Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Temu'da böyle bir mouse buldum ve yeni kullanıcı için böyle bir kampanya yapmakta. Sizce alınır mı? Ekstra bir ücret söz konusu mu? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bedava, al gitsin da belli bir alisveris ucreti var onu karsilamaniz gerekiyor.
D4rkBlue Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 27 9 Şubat 2025 #9 dokishow dedi: Babacım nası yaptın söyle bizde yapalım. Genişletmek için tıkla... bende bilmiyorum karşıma çıktı bir anda Heunzey dedi: Bedava, al gitsin da belli bir alisveris ucreti var onu karsilamaniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sepette onu göremedim (alışveriş limiti) yani direkt beni satın almaya yönlendiriyor.
dokishow dedi: Babacım nası yaptın söyle bizde yapalım. Genişletmek için tıkla... bende bilmiyorum karşıma çıktı bir anda Heunzey dedi: Bedava, al gitsin da belli bir alisveris ucreti var onu karsilamaniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sepette onu göremedim (alışveriş limiti) yani direkt beni satın almaya yönlendiriyor.
dokishow Kilopat Katılım 8 Haziran 2018 Mesajlar 169 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600, Ryzen 5 3600XT Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #10 D4rkBlue dedi: bende bilmiyorum karşıma çıktı bir anda Genişletmek için tıkla... Kumar sitesi gibi alışveriş sitesi hocam vallahi her yerden bir şeyler karşımıza çıkıp duruyor zaten
D4rkBlue dedi: bende bilmiyorum karşıma çıktı bir anda Genişletmek için tıkla... Kumar sitesi gibi alışveriş sitesi hocam vallahi her yerden bir şeyler karşımıza çıkıp duruyor zaten