Hocam internetten araştırdım da bu Türkiye'de yok sanırım bu yurtdışı bir ürün mü bilginiz var mı?Net alınır bedava resmen.
Güzel fiyata bulmuşsunuz vergiler dahil fiyatı ise. Reklamdan mı çıktı hocam karşınıza yoksa etkinliklerden falan mı? Çünkü fiyatı düşürmedilerse vergi dahil 1500-1600 liraya geliyordu. Sizin bulduğunuz fiyat vergiler dahil fiyatı ise kesin alınır, çok iyi fiyat.Hocam internetten araştırdım da bu Türkiye'de yok sanırım bu yurtdışı bir ürün mü bilginiz var mı?
Güzel fiyata bulmuşsunuz vergiler dahil fiyatı ise. Reklamdan mı çıktı hocam karşınıza yoksa etkinliklerden falan mı? Çünkü fiyatı düşürmedilerse vergi dahil 1500-1600 liraya geliyordu. Sizin bulduğunuz fiyat vergiler dahil fiyatı ise kesin alınır, çok iyi fiyat.
Anladım hocam, kaçırmayın derim. O klavye için gayet güzel fiyat.Evet hocam vergilerle dahil 846 TL reklamlardan karşıma çıktı dolaşıyordum tıkladım.
800 liraya ne switch olursa olsun gayet okay benceHangi Ak820 siyah veya beyaz olansa bence alınmaz switchleri çok kötü ama Ak820Pro ise alınır kesinlikle.
Merhaba. Temu'da dolaşıyordum, AK820'ye denk geldim. Toplam vergilerle beraber 846 TL'ye denk geliyor. Ürünü konsol için kullanacağım. Sizce alınmalı mı? Klavye hakkında çok fazla bir bilgim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.