Fyuhh Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 447 Çözümler 1 21 Ekim 2024 #1 Şu an klavyem yok Temu'da dolaşırken %30 indirim verdi. Bende SSD'e gözüken klavyeyi seçtim bence güzel fiyata geldi. Benim içime sinen bir klavye değil, hangi switch bilmiyorum inceleyip bakmadım. Sizce alınmalı mı? Ne düşünüyorsunuz? Dosya Ekleri Screenshot_1.png 81,7 KB · Görüntüleme: 112 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2024
Şu an klavyem yok Temu'da dolaşırken %30 indirim verdi. Bende SSD'e gözüken klavyeyi seçtim bence güzel fiyata geldi. Benim içime sinen bir klavye değil, hangi switch bilmiyorum inceleyip bakmadım. Sizce alınmalı mı? Ne düşünüyorsunuz?
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.626 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 21 Ekim 2024 #2 Red switch var. Güzel ürün o paraya alınır.
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ekim 2024 #3 Red Switch kablosuz versiyonu var bende, memnunum.
Fyuhh Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 447 Çözümler 1 21 Ekim 2024 #4 Sesi güzelmiş fakat hala aklım karışık bir yandan tam istediğim gibi numpadi var incelemelerine baktm sadece ışıklandırma olarak mavi renk var.
Sesi güzelmiş fakat hala aklım karışık bir yandan tam istediğim gibi numpadi var incelemelerine baktm sadece ışıklandırma olarak mavi renk var.
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ekim 2024 #5 Fyuhh dedi: Sesi güzelmiş fakat hala aklım karışık bir yandan tam istediğim gibi numpadi var incelemelerine baktm sadece ışıklandırma olarak mavi renk var. Genişletmek için tıkla... RGB versiyonu da var, bendeki RGB. Sizin attığınız hangisidir bilemiyorum.
Fyuhh dedi: Sesi güzelmiş fakat hala aklım karışık bir yandan tam istediğim gibi numpadi var incelemelerine baktm sadece ışıklandırma olarak mavi renk var. Genişletmek için tıkla... RGB versiyonu da var, bendeki RGB. Sizin attığınız hangisidir bilemiyorum.
K Kanarya120 Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #6 Bunda sadece mavi renk var RGB'li olan daha pahalı Fyuhh dedi: Sesi güzelmiş fakat hala aklım karışık bir yandan tam istediğim gibi numpadi var incelemelerine baktm sadece ışıklandırma olarak mavi renk var. Genişletmek için tıkla...
Bunda sadece mavi renk var RGB'li olan daha pahalı Fyuhh dedi: Sesi güzelmiş fakat hala aklım karışık bir yandan tam istediğim gibi numpadi var incelemelerine baktm sadece ışıklandırma olarak mavi renk var. Genişletmek için tıkla...
Fyuhh Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 447 Çözümler 1 22 Ekim 2024 #7 İndirim süresi dolu hala ekran klavyesinden yazıyorum klavye bulamadım ucuza.