Temu'dan akilli saat önerisi

egemenplt

Picopat
Bütçede sorun yok. Sadece Temu içinden almak istiyorum. Kuzenime alacağım. En fonksiyonlu ve en iyisi hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden te mu? Bütçede sorun yoksa TR'den güzel saatler alabilirsiniz.

Birçok kuponum var ve oradan alışveriş yapmayı seviyorum birçok bilinmeyen marka var. Denemek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Mesela bu 3 marka sitede en çok satan urunlermiş hangisini tercih etmeliyim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250118_120318_Temu.jpg
    Screenshot_20250118_120318_Temu.jpg
    147,5 KB · Görüntüleme: 201
Son düzenleyen: Moderatör:
Temudan birçok şey aldım ama akıllı saat almadım, ürün resimleri yanıltıcı olabilir, yorumlara bakın mutlaka, resimli yorumlara bakın türk yorumlarına dikkat edin varsa YouTube de saatin videolarını izleyin derim eğer güzel bir model bulursam paylaşırım .

Eğer denetimden geçmemişse(ki çoğu Temu ürünü geçmiyor) sar/radyasyon değerleri, pili, ekranı, patlama riski, evde şarj olurken prizle etkileşime geçme riski var. Olacak demiyorum ama bu ihtimal var ve fazla bir hak iddia edemezsin kolay kolay.

Eğer denetimden geçmemişse(ki çoğu Temu ürünü geçmiyor) sar/radyasyon değerleri, pili, ekranı, patlama riski, evde şarj olurken prizle etkileşime geçme riski var. Olacak demiyorum ama bu ihtimal var ve fazla bir hak iddia edemezsin kolay kolay.
"2 ay sonra bozulursa napıcaksın?" Cevabından daha iyi çok teşekkür ederim
Ozaman temu harici bir urun onerebilirmisiniz? 2000 lira butce diyelim

"2 ay sonra bozulursa napıcaksın?" Cevabından daha iyi çok teşekkür ederim
O zaman Temu harici bir ürün onerebilir misiniz? 2000 lira bütçe diyelim

Amacınız bildirim gelsin, aramayı göstersin, cevaplatsın mantığında mi yoksa internette gezinme, mesajlara cevap verme, galeri özellikli bir şey mi istiyorsun? 2. Bahsettiğim tip saat istiyorsan biraz bütçe arttırıp 2.elden ya da sıfır istersen 3800 4000 bandına çıkman gerek. Bir de telefon markası nedir?

Amacınız bildirim gelsin, aramayı göstersin, cevaplatsın mantığında mi yoksa internette gezinme, mesajlara cevap verme, galeri özellikli bir şey mi istiyorsun? 2. Bahsettiğim tip saat istiyorsan biraz bütçe arttırıp 2.elden ya da sıfır istersen 3800 4000 bandına çıkman gerek. Bir de telefon markası nedir?
S24fe kullanıyorum ilk tip arıyorum arama yaparken isimleri göstersin mesajlar gözüksün yeterli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı