Temu'dan alınan Aula F75 iyi midir?

Sahibinden'den sıfır olarak ürünü alacağım ama bazı insanlar Temu'daki ürünün çakma olduğunu falan söylüyor doğru mu? Hatta birinin Epomaker ceosunun bununla ilgili bir duyuru yaptığını söylediğini duydum.

Sahibinden'den sıfır olarak ürünü alacağım ama bazı insanlar Temu'daki ürünün çakma olduğunu falan söylüyor doğru mu? Hatta birinin Epomaker ceosunun bununla ilgili bir duyuru yaptığını söylediğini duydum.

Hayır hocam orijinal ürün hatta konusunu bulursam linkini paylaşırım biri açıklamıştı.

Hocam replika olsa bile çok başarılı bir ürün. Kalitesini hissettiriyor. Orijinal olduğunu düşünüyorum ben. Ama sarı siteden almak ne kadar güvenli emin değilim doğrusu. Elin çinlisine güvenirim ama... :)

Yok, orijinal ürün. Elimde TR'den alınma ürün de var. İkisi de aynı. Zaten Aula tarafından satılıyordu ürün, çakma olma ihtimali yok. Bu tip bir ürünün çakmasının olma şansı da yok pek.

AulaStar ve AulaGear olmak üzere iki site var. AulaGear resmi distribütörü iken AulaStar, Çin'de olan orjinal Aula'nın kendisi. AulaGear sadece Avrupa'ya satış yapmak için var. Temu'daki ürün Çin'den olduğu için AulaGear konu ile alakalı değil, tamamen AulaStar satıyor yani ürünün orjinal firması. Replika diyenler AulaGear'a veya Epomaker'a mail atan insanlar. Epomaker sadece işbirliği iken AulaGear sadece distribütör olduğu için satış yapmadıklarını belirtiyor çünkü AulaStar kendisi satış yapıyor.
1733512853832.png

Elimdeki XPG Summoner klavyeyi satıp geçeceğim de ondan kaliteli bir şeye geçmek istiyorum.

Bence satmayın hocam, artık Summoner'ler de yok daha pahalı. Bende de var Summoner, ama Aula kullanıyorum. Mutlaka sarı sitede uygun fiyatlı bir F75 denk gelir.

Bence satmayın hocam, artık Summoner'ler de yok daha pahalı. Bende de var Summoner, ama Aula kullanıyorum. Mutlaka sarı sitede uygun fiyatlı bir F75 denk gelir.

Bilemorum ya, klavye kocaman ve tipi hoşuma gitmiyor. 3 hafta önce HyperX Alloy Origins almıştım onu iade edeceğim yarın ordan 2K gelecek onun 1800ü ile Aula F75 alıp Summoner'ı saklayabilirim ya da 1kdan satabilirim. Satmak daha cazip geliyor sonuçta köşede paramın durması iyi bir şey.

Son düzenleme:
Hala almadıysan bende Epomaker GK75 Skyloong var. İstersen ulaşabilirsin. İkinci el. Sahibinden ilan kodu:#1219300070

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı