Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 831 Çözümler 3 19 Ağustos 2025 #1 126-kezli klavye, 8 seçeneği, şeffaf pbt tuş kapları, çift li enjeksiyon kalıplama ile çapraz şekilli tuş kapları, klavyeler ile uyumlu, klavye aksesuarları - elektronik - Temu Bunu aldım 380 liraya falan geldi. Işık geçiren PBT keycaps hiç bulamıyordum sadece ABS bulabiliyordum. Hiç yorumu falan yok ama satıcı güvenilire benziyor, sizce iptal edeyim mi siparişi fiyatı iyi mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2025
126-kezli klavye, 8 seçeneği, şeffaf pbt tuş kapları, çift li enjeksiyon kalıplama ile çapraz şekilli tuş kapları, klavyeler ile uyumlu, klavye aksesuarları - elektronik - Temu Bunu aldım 380 liraya falan geldi. Işık geçiren PBT keycaps hiç bulamıyordum sadece ABS bulabiliyordum. Hiç yorumu falan yok ama satıcı güvenilire benziyor, sizce iptal edeyim mi siparişi fiyatı iyi mi?
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.181 Makaleler 11 Çözümler 59 19 Ağustos 2025 #2 Atakan_1 dedi: 126-kezli klavye, 8 seçeneği, şeffaf pbt tuş kapları, çift li enjeksiyon kalıplama ile çapraz şekilli tuş kapları, klavyeler ile uyumlu, klavye aksesuarları - elektronik - Temu Bunu aldım 380 liraya falan geldi. Işık geçiren PBT keycaps hiç bulamıyordum sadece ABS bulabiliyordum. Hiç yorumu falan yok ama satıcı güvenilire benziyor, sizce iptal edeyim mi siparişi fiyatı iyi mi? Genişletmek için tıkla... Bu fiyata iyiye benziyor.
Atakan_1 dedi: 126-kezli klavye, 8 seçeneği, şeffaf pbt tuş kapları, çift li enjeksiyon kalıplama ile çapraz şekilli tuş kapları, klavyeler ile uyumlu, klavye aksesuarları - elektronik - Temu Bunu aldım 380 liraya falan geldi. Işık geçiren PBT keycaps hiç bulamıyordum sadece ABS bulabiliyordum. Hiç yorumu falan yok ama satıcı güvenilire benziyor, sizce iptal edeyim mi siparişi fiyatı iyi mi? Genişletmek için tıkla... Bu fiyata iyiye benziyor.
Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 831 Çözümler 3 30 Ağustos 2025 #3 Bugün geldi bu arada. Görünüş olarak oldukça güzel duruyor ama içi boş geliyor biraz sesi. Keycaps biraz ince olduğundandır belki de.
Bugün geldi bu arada. Görünüş olarak oldukça güzel duruyor ama içi boş geliyor biraz sesi. Keycaps biraz ince olduğundandır belki de.