said7219 Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 218 27 Aralık 2024 #1 https://share.temu.com/VBJCWPxjFTA Tam şimdi fotoğrafını çekecekken arızalı parçayı buldum, bastırınca çalışır gibi oluyor. Bu ürünü nereden alabilirim? Dosya Ekleri IMG_20241227_191740.jpg 21,6 KB · Görüntüleme: 69
https://share.temu.com/VBJCWPxjFTA Tam şimdi fotoğrafını çekecekken arızalı parçayı buldum, bastırınca çalışır gibi oluyor. Bu ürünü nereden alabilirim?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.704 Makaleler 7 Çözümler 93 27 Aralık 2024 #2 Temuya soyleyin hem ucret iadesi yapiyorlar hem sifirini gonderiyorlar bana oyle yapmislardi.
said7219 Centipat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 218 27 Aralık 2024 #3 Webcam kullanan insan dedi: Temuya soyleyin hem ucret iadesi yapiyorlar hem sifirini gonderiyorlar bana oyle yapmislardi. Genişletmek için tıkla... Bana sadece para iadesi yaptı ürünü yollamadı
Webcam kullanan insan dedi: Temuya soyleyin hem ucret iadesi yapiyorlar hem sifirini gonderiyorlar bana oyle yapmislardi. Genişletmek için tıkla... Bana sadece para iadesi yaptı ürünü yollamadı
6 662368 Centipat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 250 30 Aralık 2024 #4 Webcam kullanan insan dedi: Temu'ya soyleyin hem ucret iadesi yapiyorlar hem sifirini gonderiyorlar bana oyle yapmislardi. Genişletmek için tıkla... Hocam ne dediniz de böyle yaptılar 2'sinden birini seçtiriyorlar genel de ya da direkt iade edip ürünü almıyorlar ürün bozuk geldiyse kargo da ikisini birden yaptıklarını ilk sizden duydum. said7219 dedi: Bana sadece para iadesi yaptı ürünü yollamadı Genişletmek için tıkla... Hocam elinizdeki ürünün parasını aldınız ve ürün tam bozuk değil mi bir sıkıntı yok gibi şu an Temu'dan tekrar alabilirsiniz o zaman.
Webcam kullanan insan dedi: Temu'ya soyleyin hem ucret iadesi yapiyorlar hem sifirini gonderiyorlar bana oyle yapmislardi. Genişletmek için tıkla... Hocam ne dediniz de böyle yaptılar 2'sinden birini seçtiriyorlar genel de ya da direkt iade edip ürünü almıyorlar ürün bozuk geldiyse kargo da ikisini birden yaptıklarını ilk sizden duydum. said7219 dedi: Bana sadece para iadesi yaptı ürünü yollamadı Genişletmek için tıkla... Hocam elinizdeki ürünün parasını aldınız ve ürün tam bozuk değil mi bir sıkıntı yok gibi şu an Temu'dan tekrar alabilirsiniz o zaman.