Temu'dan alınan ürün gelir mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba.
Temu'dan bir gamepad seçtim ve hoşuma da gitti. İşleyiş nasıl bilmiyorum ama ekran görüntüsünde zaten yazıyor. Bu ürün bana ulaşır mı? Zaten vergisi içinde ama yine gümrükte kalma veya ekstra vergi öder miyim?
Bir de bu aldığım ürün 27+3euro sınırında mı yani kısaca bu ürün bana gelir mi arkadaşlar ?

Bu arada aldığım gamepad de bu 650'ye geldi indirimle: https://share.temu.com/s1jjhSDiVLA

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelir. Ürünün yorumlarına bakın sıkıntı yoksa alabilirsiniz.

Hocam vergisiz fiyat 30 doların altında olmalı sıkıntı yok burada.

Ulaşacak, ayın sonunu bulabilir ama. Ek ücret çıkarmayacak.

Cevap veren herkese teşekkürler adamsınız

Beyler bu arada ben ilk defa Xbox kontrolcüsü tarzında gamepad alacağım ve kullanacağım. Bunun normal PS gamepadlerinden farkı nedir veya artısı eksisi nedir ?

İfadeler: T.t
@fatih murdock Kullanım şekli farklı bende Ps kollarına alışığım ama alışınca Xboxta kullanılabilir. Onun dışında aynı.

Sipariş verdin mi kardeşim bir de bu joystick telefona oluyor mu bir bilgin var mı?

Ürün sana her türlü gelir ekstradan vergi falan ödemene gerek yok ama aldıklarını iyi araştır bazen çok adi şeyler gelebiliyor.

Kankam kusura bakma rahatsız ediyorum,bende aynı ürünü aynı gün sipariş verdim de halen kalkış için havaalanına varamadı seninki vardı mı bı merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…