Temu'dan alınan ürün gelir mi?

Kankam kusura bakma rahatsız ediyorum,bende aynı ürünü aynı gün sipariş verdim de halen kalkış için havaalanına varamadı seninki vardı mı bı merak ettim.
Ya ben yanlışlıkla uygulanmadan çıktım aslında arka plana atmıştım ama uygulanmadan çıktı diye indirim oranını benden geri aldı. Bende o indirimsiz fiyattan almak istemedim. Şuan yine iyi bir indirim vermesini bekliyorum. Alamadım yani kısaca.

Ah be aga umarım alabilirsin bende indirimle vergi dahil 1291₺'ye aldım gelmesini bekliyorum.

Kankam kusura bakma rahatsız ediyorum,bende aynı ürünü aynı gün sipariş verdim de halen kalkış için havaalanına varamadı seninki vardı mı bı merak ettim.
Hocam ve beyler bir sorunum var. Konuda ki gamepadi şuan 390 a TL'ye düşürdü temu. Ancak alamıyorum. 650 TL'yi geçmen gerekiyor diyor ve geçiyorum bu seferde 1050yi otomatik geçiyor.
Yani tam 650 yapsam da 1070 1080 oluyor.
Bunun bir çözümü yok mu nasıl alabilirim bu indirimde ben kolu?

Malesef bu banada oldu çözümü yok kuponu iptal edip satın almıştım, müşteri hizmetlerinden istersen %20'lik kupon iste bana vermişlerdi öyle aldım fiyatı iyi düşmüştü,bu arada gelmesi de geç sürüyor gibi haberin olsun benimki 10 gün oldu halen uçuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…