syrewxd02 Picopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 72 8 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar 1 Nisanda yasa geldiğini biliyorum fakat çoğu arkadaşım bir şey olmayacağını söyledi. Onlarda alışveriş yaptılar. Diyelim ki gümrükte kaldı. Para iadesi oluyor mu? Yoksa başka bir şey falan mı oluyor? 3 tane kulaklık almıştım
Arkadaşlar 1 Nisanda yasa geldiğini biliyorum fakat çoğu arkadaşım bir şey olmayacağını söyledi. Onlarda alışveriş yaptılar. Diyelim ki gümrükte kaldı. Para iadesi oluyor mu? Yoksa başka bir şey falan mı oluyor? 3 tane kulaklık almıştım
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.406 Çözümler 16 8 Nisan 2025 #2 Muhtemelen geçer geçmezse de temunun para iadesi yapacağını düşünüyorum.
syrewxd02 Picopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 72 8 Nisan 2025 #3 VenomSnake dedi: Muhtemelen geçer geçmezse de temunun para iadesi yapacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Para iadesi yapmazsa ne olur?
VenomSnake dedi: Muhtemelen geçer geçmezse de temunun para iadesi yapacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Para iadesi yapmazsa ne olur?