Temu'dan alınan üründe gümrükte vergi çıkar mı?

AslanHamza123

Centipat
Daha fazla  
Temu'da arkadaş davet et 3 hediye al olayından hediyeleri aldım ve kart bilgisi dahi girmedim. Uygulama da T.C. veya telefon numaram da yok, fakat ürünleri satın aldım. Benim şu anki korkum bu ürünler gelirken gümrükte falan bana vergi çıkarır mı? Ya da eksik bilgilerinden dolayı sorun yaşar mıyım?

Kimlik nasıl girmediniz anlamadım kimliksiz olmaması lazım ki artık beleş de gelse 3 euro devlet baba haraç alıyor e bir de sen bunlara para da vermişsindir derse çıkabilir hiç o şeyleri bitiremedim o yüzden emin değilim de sonu varmıymış onların ya 01 puan 001 puan diye gidiyor sanıp boşlamıştım en son.

Temu'da arkadaş davet et 3 hediye al olayından hediyeleri aldım ve kart bilgisi dahi girmedim. Uygulama da T.C. Veya telefon numaram da yok, fakat ürünleri satın aldım. Benim şu anki korkum bu ürünler gelirken gümrükte falan bana vergi çıkarır mı? Ya da eksik bilgilerinden dolayı sorun yaşar mıyım?

Konuyla alakası yok ama kaç kişi davet ettin benim 20 oldu 0.1 puan veriyor bıraktım

Kimlik nasıl girmediniz anlamadım kimliksiz olmaması lazım ki artık beleş de gelse 3 euro devlet baba haraç alıyor e bir de sen bunlara para da vermişsindir derse çıkabilir hiç o şeyleri bitiremedim o yüzden emin değilim de sonu varmıymış onların ya 01 puan 001 puan diye gidiyor sanıp boşlamıştım en son.

Kanka bayağı uğraştım ve görev tamamlandı dedi daha yeni kuzenimde aldı oda kimlik vs girmedi.

Konuyla alakası yok ama kaç kişi davet ettin benim 20 oldu 0.1 puan veriyor bıraktım.

Çok fazla ama bende bilmiyorum.

Temu'da arkadaş davet et 3 hediye al olayından hediyeleri aldım ve kart bilgisi dahi girmedim. Uygulama da T.C. Veya telefon numaram da yok, fakat ürünleri satın aldım. Benim şu anki korkum bu ürünler gelirken gümrükte falan bana vergi çıkarır mı? Ya da eksik bilgilerinden dolayı sorun yaşar mıyım?

Ürünler Temu tarafında hediye dense bile belli bir miktar fiyat çıkartıyorlar ve bu fiyata ürünlerin gümrük vergisini de ekliyorlar. Yani bu sonuca göre hayır çıkmaması gerekir. Ama kimlik bilgilerinizi vs. girmediyseniz satın alımda ürün gümrükten geçmeyebilir.

Ürünler Temu tarafında hediye dense bile belli bir miktar fiyat çıkartıyorlar ve bu fiyata ürünlerin gümrük vergisini de ekliyorlar. Yani bu sonuca göre hayır çıkmaması gerekir. Ama kimlik bilgilerinizi vs. girmediyseniz satın alımda ürün gümrükten geçmeyebilir.

Hocam toplam 880 TL gibi bir tutuyordu. Chat GPT ile de detaylı detaylı konuştum ve sadece %5 şans ile bana sorun çıkarabileceğini söylediler ama ben insanlara da danışmak istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı