Temu'dan alınan ürünler ne zaman gelir?

shun1337

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Temu'dan 5 adet ürün aldım 30 euro sınırını da geçmedim. Şu an durum bu halde. Bazı kişilere 8 günde gelmiş bile sanırım benim sürecim uzayacak ama kargonun içindekilere de acil ihtiyacım var. Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aula f75 aldım 8 gündür bekliyorum benimki daha yeni havalimanına ulaştı.

11 Kasım'da sipariş verdim. 17 Kasım'da havaalanına geldi gümrük geçişi bekliyor. 3 gün daha sürse 22 Kasım gibi gelir. 11-12 günde geliyor sanırım ortalama.

Hocam tamamen şans diyebiliriz. AJ159 Apex aldım yanına aldığım ürünün biride ön siparişti 2 ön sipariş ürünü olunca 3 kasımda aldım bugün elime ulaştı. Gümrükten 14'ünde geçti bugün anca kargo getirebildi. O sıra şansınıza bağlı. Gümrükten geçtiğine göre getirecek olan yerel kargonun hızına bağlı.

Yerel kargo genelde kaç günde getiriyor? Sizin Temudaki sipariş süreciniz gümrükten sonra nasıldı?

Aula f75 aldım evet, yanına da anahtarlık aldım bir tane.
Umarım birkaç gün içinde gelir.

Yerel kargo genelde kaç günde getiriyor? Sizin Temudaki sipariş süreciniz gümrükten sonra nasıldı?
Gümrük bu ayın 14'ünde tamamlandı ama kargo 2 gün önce aldı ve bugüne getirdi. Genelde en hızlı kısım burası en bekleten kısım gümrüğün tamamlanması. Benim aldığım ürün sırasında yoğunluk vardı galiba Temu'dan aldığım başka siparişlerim yola çıkmaya yakın olduğu sıra gümrüklenme tamamlanmıştı. Çok uzun sürmez sizinki yaşadığınız yer İstanbul'a çok uzak değilse en fazla 2 güne gelir gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…