enessevgi Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2024 #21 SayDeath dedi: İyi o zaman bize kötü memur düşmüş yandık 5 gündür bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Anlamadım kargo takip kısmı biraz sıkıntılı gümrükten çıktıktan sonra takip edebiliyorsun. Bu paketleri Türkiye ye girene kadar kim getiriyor belli değil.Kendi sitesinde kabaca bir kargo takip sistemi var herkese aynı dakika hareket giriyorlar. SayDeath dedi: İyi o zaman bize kötü memur düşmüş yandık 5 gündür bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Biraz önce böyle bir mail geldi. SayDeath dedi: İyi o zaman bize kötü memur düşmüş yandık 5 gündür bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Size güncelleme geldi mi bana gümrük işlemleri tamamlandı güncellemesi girdiler 11.00 Dosya Ekleri Screenshot_2024-11-22-17-01-13-041_com.google.android.gm.jpg 91,1 KB · Görüntüleme: 73 Son düzenleme: 22 Kasım 2024
SayDeath dedi: İyi o zaman bize kötü memur düşmüş yandık 5 gündür bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Anlamadım kargo takip kısmı biraz sıkıntılı gümrükten çıktıktan sonra takip edebiliyorsun. Bu paketleri Türkiye ye girene kadar kim getiriyor belli değil.Kendi sitesinde kabaca bir kargo takip sistemi var herkese aynı dakika hareket giriyorlar. SayDeath dedi: İyi o zaman bize kötü memur düşmüş yandık 5 gündür bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Biraz önce böyle bir mail geldi. SayDeath dedi: İyi o zaman bize kötü memur düşmüş yandık 5 gündür bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Size güncelleme geldi mi bana gümrük işlemleri tamamlandı güncellemesi girdiler 11.00
hukukçubey Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 1.818 Çözümler 4 23 Kasım 2024 #22 EmirHene dedi: Hocam benimki 4 günde gümrüğe geldi sizinki bayağı yavaş olmuş gümrükten kaç günde gelir? Genişletmek için tıkla... Bugün teslim aldım. Totalde 11.5 gün sürdü.
EmirHene dedi: Hocam benimki 4 günde gümrüğe geldi sizinki bayağı yavaş olmuş gümrükten kaç günde gelir? Genişletmek için tıkla... Bugün teslim aldım. Totalde 11.5 gün sürdü.
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.728 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #23 hukukçubey dedi: Bugün teslim aldım. Totalde 11.5 gün sürdü. Genişletmek için tıkla... Benimki gebze taraflarında şuan hocam.
hukukçubey dedi: Bugün teslim aldım. Totalde 11.5 gün sürdü. Genişletmek için tıkla... Benimki gebze taraflarında şuan hocam.