yigithan213 Femtopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #1 Temu'da alışveriş yapılır mı sizce? Bazıları vergisini ödediğim ürün gümrükte gözükür gelmedi diyor bazı kişilerde iade olan üründe param gelmedi vs. diyorlarlar ama memnun olan da var. Sizce alışveriş yapılır mı?
Temu'da alışveriş yapılır mı sizce? Bazıları vergisini ödediğim ürün gümrükte gözükür gelmedi diyor bazı kişilerde iade olan üründe param gelmedi vs. diyorlarlar ama memnun olan da var. Sizce alışveriş yapılır mı?
hardbroman Decapat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 377 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #2 Al AliExpress'le aynı mantık 150dolar üstü alışveriş yapmadığın sürece gümrükte sıkıntı olmuyor.
A AlperenNNX3 Centipat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #3 Bende temudan alışveriş yaptım 2 haftada sorunsuz geldi iade de yaptım bazı ürünlerde ürünü vermeden de para iadesi alabiliyorsun.
Bende temudan alışveriş yaptım 2 haftada sorunsuz geldi iade de yaptım bazı ürünlerde ürünü vermeden de para iadesi alabiliyorsun.
yigithan213 Femtopat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #4 Peki karttan fazladan para kesti mi bazılarında örnek veriyorum 20 TL olan sepete 50 TL falan çekmiş.
Peki karttan fazladan para kesti mi bazılarında örnek veriyorum 20 TL olan sepete 50 TL falan çekmiş.
A AlperenNNX3 Centipat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #5 yigithan213 dedi: Peki karttan fazladan para kesti mi bazılarında örnek veriyorum 20 TL olan sepete 50 TL falan çekmiş. Genişletmek için tıkla... Benden kesmedi ama ödeme yaparken yazıyordu fazla çekebilir diye müşteri hizmetlerine sorun
yigithan213 dedi: Peki karttan fazladan para kesti mi bazılarında örnek veriyorum 20 TL olan sepete 50 TL falan çekmiş. Genişletmek için tıkla... Benden kesmedi ama ödeme yaparken yazıyordu fazla çekebilir diye müşteri hizmetlerine sorun