Temu'dan alışveriş yapılır mı?

Ackay53

Centipat
Daha fazla  
İnternette sürekli karşıma çıkan kafamı kurcalayan bir site, "Çin'den özel ürünler geliyor çok ucuza!" tabii bu görünen kısmı. Hiç alışveriş yapmadım oradan. AliExpress tarzı vergi ile vs. parayı yine normale çeken bir şirket midir? Ürünler gelir mi? Alışveriş yapan var mı?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette sürekli karşıma çıkan kafamı kurcalayan bir site, "Çin'den özel ürünler geliyor çok ucuza!" tabii bu görünen kısmı. Hiç alışveriş yapmadım oradan. AliExpress tarzı vergi ile vs. parayı yine normale çeken bir şirket midir? Ürünler gelir mi? Alışveriş yapan var mı?
Teşekkürler.
Neden alınmasın. Bazen avantajlı ürünler oluyor, bazen ülkende olmayan ama ihtiyacın olan ürünlere erişebiliyorsun. Sistem eskiden bu kadar güvenli değildi fakat şimdi çok iyi durumda. Alış satış işlemleri bizde trendyol ne ise onlarda o fark yok.

Yapılır da hem çok geç geliyor hemde 30 doları geçince Türkiye'den alsan daha iyi dedirtecek vergi koyuyorlar.
Hocam 30 dolar değil AVRO ☺️

Vergi azken güzeldi şu an değil 2 kemer kılıf vs aldım hepsi bayağı kaliteli ama şu anki vergiye değmez

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı