B BeDoo6 Zeptopat Katılım 6 Kasım 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Merhaba Temu'dan alışveriş yapmak istiyorum, guvenilir mi bilmiyorum. Çünkü fiyatlar çok ucuz ve yuksek indirimler veriyor. Bilmiyorum guvenilir mi?
Merhaba Temu'dan alışveriş yapmak istiyorum, guvenilir mi bilmiyorum. Çünkü fiyatlar çok ucuz ve yuksek indirimler veriyor. Bilmiyorum guvenilir mi?
L0rrec Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 3.736 Makaleler 11 Çözümler 23 30 Kasım 2024 #3 Güvenilir ürünler geliyor. Tek olay direk kredi kartı değil de sanal kart kullanın her ihtimale karşı güvende olmak için.
Güvenilir ürünler geliyor. Tek olay direk kredi kartı değil de sanal kart kullanın her ihtimale karşı güvende olmak için.
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.594 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 30 Kasım 2024 #4 Sıkıntı yok güvenilir, arkadaşın dediği gibi sanal kart kullanabilirsiniz. Mobilden değil de webden bilgisayardan yapmak da daha mantıklı. Telefonda kart kaydetme gibi durumlar olabiliyormuş.
Sıkıntı yok güvenilir, arkadaşın dediği gibi sanal kart kullanabilirsiniz. Mobilden değil de webden bilgisayardan yapmak da daha mantıklı. Telefonda kart kaydetme gibi durumlar olabiliyormuş.