S Silence59 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 969 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 Merhaba, Temu'dan olta takımı alacağım. Makarasını ayrı kamışını ayrı ve fosfor almak istiyorum dilerseniz linkleri atim başka bir şey gelir mi ondan korkuyorum sizce linklerdeki satıcılar güvenli mi? ek 1000~7000 serisi 5.2:1 dişli oranı 26lb maksimum - Temu Türkiye teleskopik karbon fiber olta kamışı ve sağlam uzun - Temu Türkiye 100 adet işıltılı balıkçılık çubukları yüksek - Temu Türkiye Bir de bu var: 4 modlu ultra parlak led el feneri & cob yan işık - usb şarj edilebilir, kamp, balıkçılık, avcılık & yürüyüş için taşınabilir meşale - sports & outdoors - Temu Türkiye Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2025
Merhaba, Temu'dan olta takımı alacağım. Makarasını ayrı kamışını ayrı ve fosfor almak istiyorum dilerseniz linkleri atim başka bir şey gelir mi ondan korkuyorum sizce linklerdeki satıcılar güvenli mi? ek 1000~7000 serisi 5.2:1 dişli oranı 26lb maksimum - Temu Türkiye teleskopik karbon fiber olta kamışı ve sağlam uzun - Temu Türkiye 100 adet işıltılı balıkçılık çubukları yüksek - Temu Türkiye Bir de bu var: 4 modlu ultra parlak led el feneri & cob yan işık - usb şarj edilebilir, kamp, balıkçılık, avcılık & yürüyüş için taşınabilir meşale - sports & outdoors - Temu Türkiye
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 16 Haziran 2025 #2 Evet güvenilir. Sadece satıcıya bak güvenilir mi diye.
Berkaay1 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #3 Alacagınız ürünlerin altını ıyı okuyun mesela ürün fotografında dron var ama aslında dronun kutusunu satıyorlar gibi seyler olabiliyor o sebeble iyi okuyun ve yorumlara dikkat edin.
Alacagınız ürünlerin altını ıyı okuyun mesela ürün fotografında dron var ama aslında dronun kutusunu satıyorlar gibi seyler olabiliyor o sebeble iyi okuyun ve yorumlara dikkat edin.
g0atsanji Picopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #4 Alacağınız ürünlerin boyutuna da dikkat edin annem halı diye 10 Cm'lik kumaş sipariş etmiş yanlışlıkla.
Alacağınız ürünlerin boyutuna da dikkat edin annem halı diye 10 Cm'lik kumaş sipariş etmiş yanlışlıkla.