G gorlockthedestroyer Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #1 İndirimde şu an 1K'ya denk geliyor sizce alınır mı? Ömrü uzun bir klavye mi bu?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.541 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #2 Alınır hocam şu klavyenin adını duymak istemiyorum artık
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 13 Kasım 2024 #3 gorlockthedestroyer dedi: İndirimde şu an 1K'ya denk geliyor sizce alınır mı? Ömrü uzun bir klavye mi bu? Genişletmek için tıkla... 1 haftada 100 tane konu açıldı zaten. Yaklaşık 1000 tane alınır mesajı var. Daha neden konusu açılıyor şu klavyenin anlamadım, alınır.
gorlockthedestroyer dedi: İndirimde şu an 1K'ya denk geliyor sizce alınır mı? Ömrü uzun bir klavye mi bu? Genişletmek için tıkla... 1 haftada 100 tane konu açıldı zaten. Yaklaşık 1000 tane alınır mesajı var. Daha neden konusu açılıyor şu klavyenin anlamadım, alınır.
SterN0 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #4 gorlockthedestroyer dedi: İndirimde şu an 1K'ya denk geliyor sizce alınır mı? Ömrü uzun bir klavye mi bu? Genişletmek için tıkla... Alınır hocam. Şu an bu fiyata alabileceğiniz en F/P klavye. ( lütfen bu son soru olsun (!) )
gorlockthedestroyer dedi: İndirimde şu an 1K'ya denk geliyor sizce alınır mı? Ömrü uzun bir klavye mi bu? Genişletmek için tıkla... Alınır hocam. Şu an bu fiyata alabileceğiniz en F/P klavye. ( lütfen bu son soru olsun (!) )
G gorlockthedestroyer Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #5 efebatiin dedi: Alınır hocam şu klavyenin adını duymak istemiyorum artık Genişletmek için tıkla... Sinyor Ezio Auditore dedi: 1 haftada 100 tane konu açıldı zaten. Yaklaşık 1000 tane alınır mesajı var. Daha neden konusu açılıyor şu klavyenin anlamadım, alınır. Genişletmek için tıkla... Reis vallahi birkaç gündür TikTok'ta karşıma çıkıp duruyor bazıları çabuk bozuluyor falan demiş bir bilgin var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2024
efebatiin dedi: Alınır hocam şu klavyenin adını duymak istemiyorum artık Genişletmek için tıkla... Sinyor Ezio Auditore dedi: 1 haftada 100 tane konu açıldı zaten. Yaklaşık 1000 tane alınır mesajı var. Daha neden konusu açılıyor şu klavyenin anlamadım, alınır. Genişletmek için tıkla... Reis vallahi birkaç gündür TikTok'ta karşıma çıkıp duruyor bazıları çabuk bozuluyor falan demiş bir bilgin var mı?
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.305 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 13 Kasım 2024 #6 gorlockthedestroyer dedi: Reis vallahi birkaç gündür TikTok'ta karşıma çıkıp duruyor bazıları çabuk bozuluyor falan demiş bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Bazıları yanlış demiş. 2 tane aldım 3'üncüsü yolda yağ gibiler valla. 3-4 kişiye sıkıntılı gelmiş ama zaten onlar da para iadesi alabiliyorlar.
gorlockthedestroyer dedi: Reis vallahi birkaç gündür TikTok'ta karşıma çıkıp duruyor bazıları çabuk bozuluyor falan demiş bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Bazıları yanlış demiş. 2 tane aldım 3'üncüsü yolda yağ gibiler valla. 3-4 kişiye sıkıntılı gelmiş ama zaten onlar da para iadesi alabiliyorlar.
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.190 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #7 Monarch Leviathan dedi: Bazıları yanlış demiş. 2 tane aldım 3'üncüsü yolda yağ gibiler valla. 3-4 kişiye sıkıntılı gelmiş ama zaten onlar da para iadesi alabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben de 2.yi sipariş ettim az önce beyaz olan güzeldi umarım siyah da iyidir.
Monarch Leviathan dedi: Bazıları yanlış demiş. 2 tane aldım 3'üncüsü yolda yağ gibiler valla. 3-4 kişiye sıkıntılı gelmiş ama zaten onlar da para iadesi alabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben de 2.yi sipariş ettim az önce beyaz olan güzeldi umarım siyah da iyidir.
G gorlockthedestroyer Femtopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #8 Hyperciaa dedi: Ben de 2.yi sipariş ettim az önce beyaz olan güzeldi umarım siyah da iyidir. Genişletmek için tıkla... Bu alınmaz çabuk bozuluyor basmıyor falan diyenler çamur mu atıyor
Hyperciaa dedi: Ben de 2.yi sipariş ettim az önce beyaz olan güzeldi umarım siyah da iyidir. Genişletmek için tıkla... Bu alınmaz çabuk bozuluyor basmıyor falan diyenler çamur mu atıyor
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.190 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #9 gorlockthedestroyer dedi: Bu alınmaz çabuk bozuluyor basmıyor falan diyenler çamur mu atıyor Genişletmek için tıkla... Alınmaz diyenler direkt çamur atıyor onlara aldanmayın 1000 TL'ye daha iyi klavye almanız neredeyse imkansız.
gorlockthedestroyer dedi: Bu alınmaz çabuk bozuluyor basmıyor falan diyenler çamur mu atıyor Genişletmek için tıkla... Alınmaz diyenler direkt çamur atıyor onlara aldanmayın 1000 TL'ye daha iyi klavye almanız neredeyse imkansız.
7 782004 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 938 Çözümler 8 13 Kasım 2024 #10 SterN0 dedi: Alınır hocam. Şu an bu fiyata alabileceğiniz en F/P klavye. ( lütfen bu son soru olsun (!) ) Genişletmek için tıkla... Son olacağını zannetmiyorum
SterN0 dedi: Alınır hocam. Şu an bu fiyata alabileceğiniz en F/P klavye. ( lütfen bu son soru olsun (!) ) Genişletmek için tıkla... Son olacağını zannetmiyorum