emirslmz Decapat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #11 indirimcanavari dedi: Gece sıkıntı yapacağını sanmıyorum. Beyaz olan leoborg reaper switch. Siyah olan greywood v3. en kötü değiştirirsin switchleri, 5pin hotswap klavye. Her switch uyuyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sizce hangisinin switchi daha sessiz fark olur mu?
indirimcanavari dedi: Gece sıkıntı yapacağını sanmıyorum. Beyaz olan leoborg reaper switch. Siyah olan greywood v3. en kötü değiştirirsin switchleri, 5pin hotswap klavye. Her switch uyuyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sizce hangisinin switchi daha sessiz fark olur mu?
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 8 Kasım 2024 #12 emirslmz dedi: Tamamdır hocam sizce hangisinin switchi daha sessiz fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Siyah olan daha tok ama aşırı az fark var. Görüntü olarak hangisini beğendiysen, sistemine uyarsa onu al.
emirslmz dedi: Tamamdır hocam sizce hangisinin switchi daha sessiz fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Siyah olan daha tok ama aşırı az fark var. Görüntü olarak hangisini beğendiysen, sistemine uyarsa onu al.
emirslmz Decapat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #13 indirimcanavari dedi: Siyah olan daha tok ama aşırı az fark var. Görüntü olarak hangisini beğendiysen, sistemine uyarsa onu al. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.
indirimcanavari dedi: Siyah olan daha tok ama aşırı az fark var. Görüntü olarak hangisini beğendiysen, sistemine uyarsa onu al. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.
I indirimcanavari Picopat Katılım 7 Kasım 2024 Mesajlar 650 Çözümler 1 8 Kasım 2024 #14 emirslmz dedi: Tamamdır hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Bu arada mouse lazımsa şuan bu klavye gibi bayağı bedava bir fiyata satılan bir mouse var özelliklerine göre.
emirslmz dedi: Tamamdır hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Bu arada mouse lazımsa şuan bu klavye gibi bayağı bedava bir fiyata satılan bir mouse var özelliklerine göre.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.003 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #15 indirimcanavari dedi: Rica ederim. Bu arada mouse lazımsa şuan bu klavye gibi bayağı bedava bir fiyata satılan bir mouse var özelliklerine göre. Genişletmek için tıkla... Şu an öyle bir mouse yok.
indirimcanavari dedi: Rica ederim. Bu arada mouse lazımsa şuan bu klavye gibi bayağı bedava bir fiyata satılan bir mouse var özelliklerine göre. Genişletmek için tıkla... Şu an öyle bir mouse yok.
emirslmz Decapat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2024 #16 indirimcanavari dedi: Rica ederim. Bu arada mouse lazımsa şu an bu klavye gibi bayağı bedava bir fiyata satılan bir mouse var özelliklerine göre. Genişletmek için tıkla... Yok hocam mouseumdan memnunum teşekkür ederim.
indirimcanavari dedi: Rica ederim. Bu arada mouse lazımsa şu an bu klavye gibi bayağı bedava bir fiyata satılan bir mouse var özelliklerine göre. Genişletmek için tıkla... Yok hocam mouseumdan memnunum teşekkür ederim.
Carnaqe Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #17 Şimdi sipariş verdim beyazını bu fiyata kalliteli duruyor AJ159 Apex'in mavisini de almıştım bakalım mavi beyaz komboladık
Şimdi sipariş verdim beyazını bu fiyata kalliteli duruyor AJ159 Apex'in mavisini de almıştım bakalım mavi beyaz komboladık
HiAI Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #18 Hocam yarına stoklar bitmez değil mi?
emirslmz Decapat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #19 HiAI dedi: Hocam yarına stoklar bitmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam param olmadığı için alamadım daha bende. Carnaqe dedi: Şimdi sipariş verdim beyazını bu fiyata kalliteli duruyor AJ159 Apex'in mavisini de almıştım bakalım mavi beyaz komboladık Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
HiAI dedi: Hocam yarına stoklar bitmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam param olmadığı için alamadım daha bende. Carnaqe dedi: Şimdi sipariş verdim beyazını bu fiyata kalliteli duruyor AJ159 Apex'in mavisini de almıştım bakalım mavi beyaz komboladık Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.972 Çözümler 13 10 Kasım 2024 #20 HiAI dedi: Hocam yarına stoklar bitmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Bitmez hocam bence.