Temu'dan Aula F75 nasıl alınmalı?

bitmiyobxe

Decipat
Makaleler
1
Temu'dan Aula F75 klavyesini almak istiyorum ama nasıl alacağımı bilemiyorum.

Siz bu klavyeyi vergiler ve kuponlar dahil kaça aldınız?

Temu'ya bir giriyorum çarklar, hediyeler, onlar bunlar havada uçuşuyor ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum.

Şu anda bir hesabım var ve hiç alışveriş yapmadım. Bu hesaptan mı almamı önerirsiniz yoksa yeni hesap mı açayım? Hangi kuponları uygulayayım?

Bu klavyeyi en ucuza, gümrüğe takılmadan nasıl alırım dostlar?

Hocam bu kadar kasmaya gerek yok hesabınız girin klavyeyi sepete atın minimum sepet tutarını geçmenizi söylüyorsa farklı bir ürün daha ekleyip minimum sepet tutarını geçin, bu kadar. Ekstradan gümrük vergi vs. uğraşmıyorsunuz zaten satın alırken ödemiş oluyorsunuz. Satın alın ve gelmesini bekleyin :D

Temu'dan Aula F75 klavyesini almak istiyorum ama nasıl alacağımı bilemiyorum.

Siz bu klavyeyi vergiler ve kuponlar dahil kaça aldınız?

Temu'ya bir giriyorum çarklar, hediyeler, onlar bunlar havada uçuşuyor ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum.

Şu anda bir hesabım var ve hiç alışveriş yapmadım. Bu hesaptan mı almamı önerirsiniz yoksa yeni hesap mı açayım? Hangi kuponları uygulayayım?

Bu klavyeyi en ucuza, gümrüğe takılmadan nasıl alırım dostlar?

Kupon bekleme yöntemi diye bir konu var 500 TL'ye vergiler dahil alma o artık bitti o yöntem işe yaramıyor yakında kampanya biter zaten hızlı ol. Destekten kupon iste yüzde 20 indirim veriyor vergi dahil 800 TL geliyor. Düzenleme üstteki arkadaşında dediği gibi başka ürün ekle ödeme ekranında çıkar o ürünleri minimum 670 TL uyarısı vermez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı