R richxx Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar Temu'dan ayakkabı alınır mı? Erkeklerin Trendy Sokak Stili Düşük Üst Kaykay Ayakkabıları, Erkeklerin Açık Hava Aktiviteleri İçin Rahat Kaymayan Dayanıklı Platform Sneakerlar | Bugünün En Iyi Günlük Fırsatları | Temu Türkiye
Arkadaşlar Temu'dan ayakkabı alınır mı? Erkeklerin Trendy Sokak Stili Düşük Üst Kaykay Ayakkabıları, Erkeklerin Açık Hava Aktiviteleri İçin Rahat Kaymayan Dayanıklı Platform Sneakerlar | Bugünün En Iyi Günlük Fırsatları | Temu Türkiye
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.998 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #2 Çok kaliteli olduğunu sanmıyorum, ayak sağlığın için iyi olmayabilir. Site güvenirliği olarak bakıyorsan benim aldığım ürünler geldi.
Çok kaliteli olduğunu sanmıyorum, ayak sağlığın için iyi olmayabilir. Site güvenirliği olarak bakıyorsan benim aldığım ürünler geldi.
R richxx Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #3 iKayraOnur dedi: Çok kaliteli olduğunu sanmıyorum, ayak sağlığın için iyi olmayabilir. Site güvenirliği olarak bakıyorsan benim aldığım ürünler geldi. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım bende ürün aldım da acaba hangi kargo dağıtım yapıyor?
iKayraOnur dedi: Çok kaliteli olduğunu sanmıyorum, ayak sağlığın için iyi olmayabilir. Site güvenirliği olarak bakıyorsan benim aldığım ürünler geldi. Genişletmek için tıkla... Bir şey soracağım bende ürün aldım da acaba hangi kargo dağıtım yapıyor?