snaljinki Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 Merhaba Temu'dan klavye fare ve kulaklık almak istiyorum da çok kalitesiz bir şey gelir mi?
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.593 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #2 Önceden alınırdı şuan pek alınmaz. Örnek aula f75 ile aj 159 pro.
GhostFace_12 Picopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #3 Gümrükte zarar görme ihtimali var hem de çok uzun yol geliyor yurt dışından bence zarar gelebilir ama sen bilirsi
Gümrükte zarar görme ihtimali var hem de çok uzun yol geliyor yurt dışından bence zarar gelebilir ama sen bilirsi
Iwatani Naofumi Centipat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.759 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #4 snaljinki dedi: Merhaba Temu'dan klavye fare ve kulaklık almak istiyorum da çok kalitesiz bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... Şu an alınırsa anca kasa fanı alınır gerisi vergi fiyatı ile 1.2k altına ekipman yok artık neredeyse, o fiyatlarda zaten burda'da bulunuyor
snaljinki dedi: Merhaba Temu'dan klavye fare ve kulaklık almak istiyorum da çok kalitesiz bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... Şu an alınırsa anca kasa fanı alınır gerisi vergi fiyatı ile 1.2k altına ekipman yok artık neredeyse, o fiyatlarda zaten burda'da bulunuyor