Mert Göktuğ Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 368 Çözümler 1 11 Nisan 2025 #1 Temu'da gördüğüm cam mousepadler var. Cam mouse pad denemek istiyorum ama Temu'dan almak mantıklı mı?
Temu'da gördüğüm cam mousepadler var. Cam mouse pad denemek istiyorum ama Temu'dan almak mantıklı mı?
mtreussa Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #2 Ne için kullanacaksın cam mousepadi? Valorant CS gibi oyunlarda hiç işe yaramıyor. Apex oynarsan belki alınır.
Ne için kullanacaksın cam mousepadi? Valorant CS gibi oyunlarda hiç işe yaramıyor. Apex oynarsan belki alınır.
neor Kilopat Dizüstü Cerrahı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.697 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 i5 12hx - Rtx 4060 Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #3 Mert Göktuğ dedi: Temu'da gördüğüm cam mousepadler var. Cam mouse pad denemek istiyorum ama Temu'dan almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Qck+ aldım, çok hızlı kayıyor. Böyle bile fazla hassas oldu, cam olanlari düşünemiyorum pek iyi olmazdı sanırım.
Mert Göktuğ dedi: Temu'da gördüğüm cam mousepadler var. Cam mouse pad denemek istiyorum ama Temu'dan almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Qck+ aldım, çok hızlı kayıyor. Böyle bile fazla hassas oldu, cam olanlari düşünemiyorum pek iyi olmazdı sanırım.
Mert Göktuğ Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 368 Çözümler 1 11 Nisan 2025 #4 mtreussa dedi: Ne için kullanacaksın cam mousepadi? Valorant CS gibi oyunlarda hiç işe yaramıyor. Apex oynarsan belki alınır. Genişletmek için tıkla... Aslında tamamen meraktan istiyorum onun için zaten pahalı bir üründen ziyade Temu'dan alsammı diye düşünüyorum.
mtreussa dedi: Ne için kullanacaksın cam mousepadi? Valorant CS gibi oyunlarda hiç işe yaramıyor. Apex oynarsan belki alınır. Genişletmek için tıkla... Aslında tamamen meraktan istiyorum onun için zaten pahalı bir üründen ziyade Temu'dan alsammı diye düşünüyorum.
mtreussa Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #5 Mert Göktuğ dedi: Aslında tamamen meraktan istiyorum onun için zaten pahalı bir üründen ziyade Temu'dan alsammı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Valorant CS oynarsan 5 10 zor vurursun flick atmak ve durdurmak çok zor, kontrolsüz ve gereksiz hızlı. Mabadına biber sürülmüş beygir gibi mouse durmuyor.
Mert Göktuğ dedi: Aslında tamamen meraktan istiyorum onun için zaten pahalı bir üründen ziyade Temu'dan alsammı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Valorant CS oynarsan 5 10 zor vurursun flick atmak ve durdurmak çok zor, kontrolsüz ve gereksiz hızlı. Mabadına biber sürülmüş beygir gibi mouse durmuyor.