Temu'dan en fazla kaç ürün sipariş verilir?

f4thcq

Decapat
Daha fazla  
Dostlar Temu'dan 20-30 ürünü tek bir sepette sipariş vereniniz var mı hiç, ben daha öncesinde 8 ürün beraber sipariş verdim ve geldi. Şimdimin sepet tutarı 1700 TL olmuş, fazla ürün gümrüğe takılır mı emin de olamıyorum, Temu tek paket gibi gösterip yolluyor ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek bir pakete koysalar da o kutu gümrükte açıldığında tek tek vergilendirilebileceği için sıkıntı olabilir. Kimse garantisini veremez o yüzden.
Benim bildiğim kadarıyla, o dediğiniz vergisi ödenmemiş ürünlerde geçerli oluyor. Ama Temu daha önce vergi aldığı için, ürünler tek bir paket olarak sayılıyor.

Benim bildiğim kadarıyla, o dediğiniz vergisi ödenmemiş ürünlerde geçerli oluyor. Ama Temu daha önce vergi aldığı için, ürünler tek bir paket olarak sayılıyor.
Yine de gümrükte kontrol ediliyor. Gümrük memuru tutarsızlık olduğunu belirlerse ürünlere ek vergi istenebiliyor.

Keşke bu konuyu görüp sipariş verseydim. Dün 3 bin tl lik 32 kalem karışık ürün sipariş verdim. 900 küsur vergi ödedim. Hiç bir uyarı v.s alamadığım için kupon süresi de doluyor diye siparişi geçtim. İptal etmesem en fazla ne olabilir

3 temmuzda 1230TL değerinde 31 ürün sipariş ettim 2 pakete ayırdılar 20 ve 11 ürün olarak, 11 tane olan sonradan kargoya verildi ama elime ulaştı 20 adet olan 4 gündür gümrükleme sürecinde bekliyor

3 temmuzda 1230TL değerinde 31 ürün sipariş ettim 2 pakete ayırdılar 20 ve 11 ürün olarak, 11 tane olan sonradan kargoya verildi ama elime ulaştı 20 adet olan 4 gündür gümrükleme sürecinde bekliyor
Umarım onlarda sorunsuz gelir. Bende beklemedeyim bakalım duruma göre. Bikaç yüz lira ekstra vergi falan çıksa da mühim değil. Epey uyguna geldi fiyatlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…