Temu'dan en fazla kaç ürün sipariş verilir?

hocam ödeme sorunu yaşadım her iki siparişimde her siparişimde % 20 +%20 indirim aldım
Peki aylık 5 defa 30 euro yu aşmayacağım değilmi forumlarda böyle bilgi verdiler
1. alışverişin nasıl 1400 tuttu ? 1000 üzerinden %60 1600 eder onu anlamadım
ama takılmaz
2. sorun yok oda takılmaz vergiler ve kargo dahil değil

Dosya Ekleri

• ScreenShot_20240814003921.png
    20,5 KB · Görüntüleme: 317
  • ScreenShot_20240814003942.png
    21,4 KB · Görüntüleme: 320
Son düzenleme:
hocam ödeme sorunu yaşadım her iki siparişimde her siparişimde % 20 +%20 indirim aldım
Peki aylık 5 defa 30 euro yu aşmayacağım değilmi forumlarda böyle bilgi verdiler
Dostum merak etme hiç bir sorun yaşamazsın
ama ürünün gümrükte uzun bir süre kalabilir kargo kısmı uzun sürüyor.

5 paket değil milleti yanılmayalım 150-250 arası euroyu geçerise müşavir tutuluyor.

Ben dün 30 Euro'yu geçmeden sipariş verdim, şimdi bir sipariş daha vermek istiyorum ama anlayamadığım şey bir 30 Euro'luk daha sipariş versem onlar gelmeden gümrüğe takılır mı ve ayda ne kadar sınırı var? Bunun hiçbir yerde düzgün bilgi bulamıyorum. Bir bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?

5 paket değil milleti yanılmayalım 150-250 arası euroyu geçerise müşavir tutuluyor
Ben 30 euro’luk bir alışveriş yaptım dün, bugün tekrar almak istiyorum ama anlayamadığım bir şey var ayrıca bir alışveriş yaptığımda diğeri gelmeden tekrar alsam 30 eoruya dikkat ederek gümrüğe takılıyor mu yoksa 2 ayrı paket mi oluyor ? 2. Alışverişimin gümrüğe takılma yasası var mı bir bilginiz varsa beni aydınlatabilir misiniz hiç bir yerde doğru bir bilgi bulamıyorum.

Ödeme ekranında vergi eklenmiş hali mi 30 euro olmalı?

Sıkıntı çıkabiliyor, sıkıntı çıkarsa itiraz edip düzeltebilirsiniz fakat bu süreçle uğraşmak sizi zihnen ve filen yoracaktır,aklınız da kalacaktır, ama hakkınızı alırsınız.

Size tavsiyem; bir tanesi ülkeye gelsin gümrüğe ondan sonra 2. Siparişinizi edin ya da kardeşiniz, ablanız, abiniz, anneniz babanız, arkadaşınız üzerinden 2. Kargoyu söyleyin beklemek istemiyorsanız aynı üründen 3 ten fazla almayın. Aksi halde ticari sayılır, 30 euro yu geçmeyin, vergi ve kargo 30 euro ya dahil değil, indirim çekleri kullanabilirsiniz.

Eğer 2 tane aynı anda sipariş eder ve aynı kargo olarak değerlendirirseler, gümrüğe dilekçe yazarak durumu düzeltecebilirsiniz ek olarak bu durumdan dolayı gümrüğe şikayet edebilirsiniz.

Şuan son durum nedir kral? 5 adet Sınırlama sınırlama yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…