Alpha_2a Decipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #11 yiğit cengiz dedi: Herkes farklı şey yazdı umarım alınca gelir. Genişletmek için tıkla... Beni dinleyip alin sadece. Sonra teşekkür edersiniz.
yiğit cengiz dedi: Herkes farklı şey yazdı umarım alınca gelir. Genişletmek için tıkla... Beni dinleyip alin sadece. Sonra teşekkür edersiniz.
yiğit cengiz Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 279 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #12 Alpha_2a dedi: Doğru yazmissiniz ama bilmeyen arkadaşlar bilgisizliklerinden utanmak yerine begenmedim atmislar. Beni dinleyip alin sadece. Genişletmek için tıkla... Peki bunu alıp sonra da başka bir ürün alabilir miyim aynı hesaptan.
Alpha_2a dedi: Doğru yazmissiniz ama bilmeyen arkadaşlar bilgisizliklerinden utanmak yerine begenmedim atmislar. Beni dinleyip alin sadece. Genişletmek için tıkla... Peki bunu alıp sonra da başka bir ürün alabilir miyim aynı hesaptan.
Alpha_2a Decipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #13 yiğit cengiz dedi: Peki bunu alıp sonra da başka bir ürün alabilir miyim aynı hesaptan. Genişletmek için tıkla... Aylik 5 sipariş sinirini geçmediğiniz sürece sorun yok.
yiğit cengiz dedi: Peki bunu alıp sonra da başka bir ürün alabilir miyim aynı hesaptan. Genişletmek için tıkla... Aylik 5 sipariş sinirini geçmediğiniz sürece sorun yok.
yiğit cengiz Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 279 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #14 Alpha_2a dedi: Beni dinleyip alin sadece. Sonra teşekkür edersiniz. Genişletmek için tıkla... En kötü ne olabilirki en fazla iade ederler diye düşünüyorum hiç almadım yurt dışından nasıl olacağınıda bilmiyorum bu tarz işlerin.
Alpha_2a dedi: Beni dinleyip alin sadece. Sonra teşekkür edersiniz. Genişletmek için tıkla... En kötü ne olabilirki en fazla iade ederler diye düşünüyorum hiç almadım yurt dışından nasıl olacağınıda bilmiyorum bu tarz işlerin.
Kesnog Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 336 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 4GB / RYZEN 5 7500F / GIGABYTE A620M H / 16GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #15 Alpha_2a dedi: Aylik 5 sipariş sinirini geçmediğiniz sürece sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kupon ve kredi kullandım alırken 720 TLye geldi vergisiz. Sizce gümrükte hangi fiyat baz alınır? Normal fiyat mı? İndirmili fiyat mı.
Alpha_2a dedi: Aylik 5 sipariş sinirini geçmediğiniz sürece sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kupon ve kredi kullandım alırken 720 TLye geldi vergisiz. Sizce gümrükte hangi fiyat baz alınır? Normal fiyat mı? İndirmili fiyat mı.
yiğit cengiz Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 279 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #16 Kesnog dedi: Hocam ben kupon ve kredi kullandım alırken 720 TL'ye geldi vergisiz. Sizce gümrükte hangi fiyat baz alınır? Normal fiyat mı? İndirmili fiyat mı? Genişletmek için tıkla... Hangi kuponmuş ya o bende kullanayım 1600 TL diyor.
Kesnog dedi: Hocam ben kupon ve kredi kullandım alırken 720 TL'ye geldi vergisiz. Sizce gümrükte hangi fiyat baz alınır? Normal fiyat mı? İndirmili fiyat mı? Genişletmek için tıkla... Hangi kuponmuş ya o bende kullanayım 1600 TL diyor.
Kesnog Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 336 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 4GB / RYZEN 5 7500F / GIGABYTE A620M H / 16GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #17 yiğit cengiz dedi: Hangi kuponmuş ya o bende kullanayım 1600 TL diyor. Genişletmek için tıkla... %20 indirim kuponu.
yiğit cengiz dedi: Hangi kuponmuş ya o bende kullanayım 1600 TL diyor. Genişletmek için tıkla... %20 indirim kuponu.
yiğit cengiz Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 279 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #18 nerede Kesnog dedi: %20 indirim kuponu. Genişletmek için tıkla... bulamadım onu
Kesnog Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 336 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 4GB / RYZEN 5 7500F / GIGABYTE A620M H / 16GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #19 yiğit cengiz dedi: nerede bulamadım onu Genişletmek için tıkla... Desteğe yazabilirsin verirse oradan alınıyor.
yiğit cengiz dedi: nerede bulamadım onu Genişletmek için tıkla... Desteğe yazabilirsin verirse oradan alınıyor.
Alpha_2a Decipat Katılım 30 Ekim 2024 Mesajlar 1.120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #20 Kesnog dedi: Hocam ben kupon ve kredi kullandım alırken 720 TL'ye geldi vergisiz. Sizce gümrükte hangi fiyat baz alınır? Normal fiyat mı? İndirmili fiyat mı? Genişletmek için tıkla... Vergisiz fiyat baz alınır.
Kesnog dedi: Hocam ben kupon ve kredi kullandım alırken 720 TL'ye geldi vergisiz. Sizce gümrükte hangi fiyat baz alınır? Normal fiyat mı? İndirmili fiyat mı? Genişletmek için tıkla... Vergisiz fiyat baz alınır.