Temu'da shark x11 59 gram ultra kablosuz oyun , manyetik rgb şarj tabanı, bt/2.4g/kablosuz/tablet bağlantısı, 22000 dpi, 5 programlanabilir tuş için pc/laptop/ , kırmızı, usb-c şarj, lityum pil, optik algılama, iki el için tasarlanmış, pc oyun kurulumu | çekici tasarım | fare için...
www.temu.com
Temu'dan bu fareyi almak ıstıyorum ama hem Temu'ya guvenemıyorum. Hem de mouse sorun yaratır diye kaygıya kapılıyorum Türkiye'deki fiyatın daha fazlasını vermek ıstemıyorum.
Bu mouse hakkında bilgim yok ama genel olarak Temu'dan mouse alınır. Diyelim bir şeyler ters gitti ve mouseda sıkıntı var veya farklı bir şey yolladılar, iade talep edip durumunu anlatırsın ve paranı iade ederler.
Hayır, alabilirsin. 30€ sınırından dolayı Temu belirli bir fiyatın üstündeki siparişlere izin vermiyor. Ödeme yapmana izin verdiği tüm siparişleri tamamlayabilirsin.
Hayır, alabilirsin. 30€ sınırından dolayı Temu belirli bir fiyatın üstündeki siparişlere izin vermiyor. Ödeme yapmana izin verdiği tüm siparişleri tamamlayabilirsin.