Temu'dan fare alınır mı?

Hocam bunda delikler var elimi rahatsız etmesin bende böyle bir hastalık var.

Yakınım kullanıyor anlamadım o hiçbir sorunla karşılaşmadı sensör kaynaklı.

Çin'den TR'ye gelmesi zaten 10 GÜN-18 gün arası ayrıca siparişi verdiğiniz tarihten değil kargonun gümrüğe ulaştığı zaman vergi vs. kesilir.
Hocam iptal edeyim o zaman vergi falan ödemek istemiyorum

27 Aralık'tan sonra verilen siparişlerde geçerli oluyor önce verilen değil.

Anlatamıyorum galiba devlet sizin ne zaman sipariş verdiğinize bakmıyor o Çin'den paket ne zaman ellerine geçmişse o günkü geçerli olan gümrük tarifesi uygulanır lütfen araştırın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

27 Aralık'tan sonra verilen siparişlerde geçerli oluyor önce verilen değil.

Videoyu dikkatli izleyin levon bey 150 euro sınırındayken sınır 30 euro ya düşüyor ve gümrük pakete el koyuyor ondan sonra aldığın paketin üstüne ekmek banarsın.

Anlatamıyorum galiba devlet sizin ne zaman sipariş verdiğinize bakmıyor o Çin'den paket ne zaman ellerine geçmişse o günkü geçerli olan gümrük tarifesi uygulanır lütfen araştırın.

Bende eksik anlatmışım. Ağustos ayında yeni gümrük düzenlemesinden önce verdiğim sipariş, düzenleme yürürlüğe girdikten sonra elime ulaştı ve ekstra bir vergi ödemedim. Bu gümrük memurunun insiyatifine bağlı olarak da değişebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…