En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Anlatamıyorum galiba devlet sizin ne zaman sipariş verdiğinize bakmıyor o Çin'den paket ne zaman ellerine geçmişse o günkü geçerli olan gümrük tarifesi uygulanır lütfen araştırın.
Videoyu dikkatli izleyin levon bey 150 euro sınırındayken sınır 30 euro ya düşüyor ve gümrük pakete el koyuyor ondan sonra aldığın paketin üstüne ekmek banarsın.
Anlatamıyorum galiba devlet sizin ne zaman sipariş verdiğinize bakmıyor o Çin'den paket ne zaman ellerine geçmişse o günkü geçerli olan gümrük tarifesi uygulanır lütfen araştırın.
Bende eksik anlatmışım. Ağustos ayında yeni gümrük düzenlemesinden önce verdiğim sipariş, düzenleme yürürlüğe girdikten sonra elime ulaştı ve ekstra bir vergi ödemedim. Bu gümrük memurunun insiyatifine bağlı olarak da değişebilir.