Temu'dan gamepad alınır mı?

Bence alınmaz hocam. Temu'dan alışveriş yaptım ben. Geçen ay 2 kere, bu ay 1 kere.
Elektrikli tornavida vb almıştım. Fakat gidip te Temu'dan mouse, klavye, gamepad gibi pc bileşenlerini kesinlikle almam.

Bence alınmaz hocam. Temu'dan alışveriş yaptım ben. Geçen ay 2 kere, bu ay 1 kere.
Elektrikli tornavida vb almıştım. Fakat gidip te Temu'dan mouse, klavye, gamepad gibi pc bileşenlerini kesinlikle almam.
Hocam üründen mi yoksa Temu'dan mı memnun kalmadınız? Sebebini öğrenebilir miyim?

Hocam üründen mi yoksa Temu'dan mı memnun kalmadınız? Sebebini öğrenebilir miyim?
Ajazz aj159 mouse alan arkadaşların mousları bozuk gelmiş sensör algılamıyormuş vb. sorunlar var. Kargo gönderiminde herhangi bir sorun yok gelen ürün bozuk olabiliyor ve iadede uğraştırıyorlar.

Bunun yerine f310 alın daha iyi ya da f710 alıp kablosuz olarak kullanırsınız daha keyifli olur. Zaten az oynadığınızı söylemişsiniz ömürlük olur.

Bunun yerine f310 alın daha iyi ya da f710 alıp kablosuz olarak kullanırsınız daha keyifli olur. Zaten az oynadığınızı söylemişsiniz ömürlük olur.
Riske atmamak mantıklı olabilir. Bilmiyorum, her konuda f/p takıntım var ve ürün çok f/p gibi geldi bana. Ama sanırım benim için f310 yeter de atardar gibi

Temudan demeyelim de bu ürün alınır mı diyelim, alınmaz. Replika üründen uzak durun, eskide olsa F310 alın ikinci el f710 da olabilir.
Teşekkür ederim hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı