Sanırım vergiyle fiyatı 600-700 civarına geliyordu tam hatırlamıyorum. Çok para harcamak istemiyorum, öyle vakit geçirmek amacıyla günlük ortalama 30dk-1saat kullanırım. Çok da kalitesiz ucuz bir şeye para vermek istemiyorum. Ya replika bir kol alacağım ya F310. Bu da bir alternatif benim için. Temu'dan hiç alışveriş yapmadım bu arada
Bence alınmaz hocam. Temu'dan alışveriş yaptım ben. Geçen ay 2 kere, bu ay 1 kere.
Elektrikli tornavida vb almıştım. Fakat gidip te Temu'dan mouse, klavye, gamepad gibi pc bileşenlerini kesinlikle almam.
Bence alınmaz hocam. Temu'dan alışveriş yaptım ben. Geçen ay 2 kere, bu ay 1 kere.
Elektrikli tornavida vb almıştım. Fakat gidip te Temu'dan mouse, klavye, gamepad gibi pc bileşenlerini kesinlikle almam.
Ajazz aj159 mouse alan arkadaşların mousları bozuk gelmiş sensör algılamıyormuş vb. sorunlar var. Kargo gönderiminde herhangi bir sorun yok gelen ürün bozuk olabiliyor ve iadede uğraştırıyorlar.
Ajazz aj159 mouse alan arkadaşların mousları bozuk gelmiş sensör algılamıyormuş vb. sorunlar var. Kargo gönderiminde herhangi bir sorun yok gelen ürün bozuk olabiliyor ve iadede uğraştırıyorlar.
Riske atmamak mantıklı olabilir. Bilmiyorum, her konuda f/p takıntım var ve ürün çok f/p gibi geldi bana. Ama sanırım benim için f310 yeter de atardar gibi