Temu'da bir gamepad beğendim iyi dediler daha doğrusu easysmx X15 model. Bir de ek olarak %30 indirim geldi kupondan 360TL gibi bir fiyata düştü. Aşağıda vergi için herhangi bir ek ödeme gerekmez diyor ama kesin mi?
Vergileri satın alırken sizden istiyor sonra firma sizin yerinize, ödediğiniz bedeli ödüyor. Normal TR pazarının yaptığı gibi. X15 güzel modeldir, hayırlı olsun.Temu'da bir gamepad beğendim iyi dediler daha doğrusu easysmx X15 model. Bir de ek olarak %30 indirim geldi kupondan 360TL gibi bir fiyata düştü. Aşağıda vergi için herhangi bir ek ödeme gerekmez diyor ama kesin mi?
Vergileri satın alırken sizden istiyor sonra firma sizin yerinize, ödediğiniz bedeli ödüyor. Normal TR pazarının yaptığı gibi. X15 güzel modeldir, hayırlı olsun.
Şu an sepette 346TL diyor daha da eklenmeyecek sanırsam. Uzun ömürlü olur inşallah teşekkürler.Alınır, iyi bir gamepad. Ödeme yaparken ne kadar para çıkarsa ödeyeceğiniz odur ekstra ödeme çıkmaz.
Çoğunlukla vergisi ürün ile aynı fiyat oluyor veya yarısından fazla. Satın alırken görünür.Şu an sepette 346TL diyor daha da eklenmeyecek sanırsam. Uzun ömürlü olur inşallah teşekkürler.
Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama kablosuz diyor, bluetoothlu mu yoksa bir parça usb çıkıyor onu mu takıyoruz? Bir de bir program indirmeme gerek var mı kullanmam için?Çoğunlukla vergisi ürün ile aynı fiyat oluyor veya yarısından fazla. Satın alırken görünür.
Uzun ömürlüdür hatta DS4 veya Xbox kolundanda daha uzun süre analogları sıkıntıya girmez.
Xinput girişli oyüzden uygulama gerekmiyor, komple Windows ile uyumlu. Hem Bluetooth var hemde Kablosuz Mouse gibi USB çıkıyor. (Dongle deniyor.) Kendisine özel programı varmı bilmiyorum.Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama kablosuz diyor, bluetoothlu mu yoksa bir parça usb çıkıyor onu mu takıyoruz? Bir de bir program indirmeme gerek var mı kullanmam için?
Yani direkt taktığım gibi kullanabiliyorum.Xinput girişli oyüzden uygulama gerekmiyor, komple Windows ile uyumlu. Hem Bluetooth var hemde Kablosuz Mouse gibi USB çıkıyor. (Dongle deniyor.) Kendisine özel programı varmı bilmiyorum.
Evet kullanabiliyorsunuz, direk taktığınızda anda oyun algılıyor. Xinput girişini güzel yanı bu.Yani direkt taktığım gibi kullanabiliyorum.
Son olarak bir şey diyeceğim. Eğer ben burdan Gamepad'i alırsam oldu ki bozuk çıktı ne yapacağım kargo parasını falan da mı ben ödeyeceğim iade için. Satıcı orjinal satıcı galiba.Evet kullanabiliyorsunuz, direk taktığınızda anda oyun algılıyor. Xinput girişini güzel yanı bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.