hocam link rice etsemGüvenilir herhangi bir sorun yaşamazsınız.
Bütün technopat forumu olarak şu görmüş olduğunuz nacizane klavyeyi aldık.
Eki Görüntüle 2488560
valla kral %65 oranında güvenli diyolar gerisi eleştiri ama bilemedim yinedeGönderirler büyük ihtimalle ama kalitesi düşük oluyo bence alınmaz
Bozuk gelirse para iadesi yapılıyor.Temu'dan kablosuz mouse ve klavye almayı düşünüyorum ancak güvenemedim. Problem yaşar mıyım?
Maalesef 2024 Aralık ayında stokları tükendi. Bütçe söylerseniz Türkiye'den aynı kalitede bir klavye önerebilirim. TKL isterseniz tabii.Hocam link rice etsem
Güvenilir herhangi bir sorun yaşamazsınız.
Bütün Technopat forumu olarak şu görmüş olduğunuz naçizane klavyeyi aldık.
Eki Görüntüle 2488560
hocam çok yüksek bir bütçem yok ben soruyu genel olarak sormuştum maaş yatınca almayı düşünüyorum çünküMaalesef 2024 Aralık ayında stokları tükendi. Bütçe söylerseniz Türkiye'den aynı kalitede bir klavye önerebilirim. TKL isterseniz tabii.
hocam buna benzer bişey önerilibirmisin temudan geneMaalesef 2024 Aralık ayında stokları tükendi. Bütçe söylerseniz Türkiye'den aynı kalitede bir klavye önerebilirim. TKL isterseniz tabii.
hocam çok yüksek bir bütçem yok ben soruyu genel olarak sormuştum maaş yatınca almayı düşünüyorum çünkü)
hocam buna benzer bişey önerilibirmisin temudan gene
başka yokmu hocamak820 kablolu klavye arka aydınlatmalı düzenleme hot - Temu Türkiye
Temu'da ak820 kablolu klavye, arka aydınlatmalı düzenleme, hot-swap, tasarım ve metal kolu ile - ofis ve oyun için kırmızı/siyah/ seçenekler, oyun klavyesi, şık klavye tasarımı, dayanıklı klavye için fırsatlar . Tasarruf etmeye başlamak için Temu' alışveriş yapın.www.temu.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.