Merhaba, bu aralar Temu diye bir şeyi duydum ve her yerde reklam olarak karşıma çıkıyordu. İlgimi çekti o yüzden bir bakayim dedim ve inanılmaz şekilde ucuz şeyler var. Çok fazla değerlendirmesi olup da çok ucuz olan şeyler gördüm ama botta olabilir. O yüzden buradan size sormak istedim. Aşağıda gördüğünüz şeyi beğendim ve almayı düşünüyorum. Sizce güvenilir midir? Ya da Çin malı falan mı çok mu kalitesizdir? Teşekkürler.
Temu'dan hic bir sey alinmaz, uzak durun. Bana da gecen yil karsima cikmisti ve baktigimda ucuza cok guzel urunler vardi ben de bi 10 tane urun falan almistim. Yemin ederim butun bir omrunuzu harcayip da arasaniz bile Temu urunlerinden daha cakma ve kalitesiz bir mal bulamazsiniz dunyada. Kesinlikle uzak durun.
Ayrica urunlerin asiri ucuz olmasi da kole iscilik sebeplerinden olabilir.
Aliexpress 2.0 .
Alınmaz. Cogunluk kalitesiz, cakma ürünler.
Ucuza alayim diye iki üc tane kalitesiz kiyafet alacagina, git bi mağazadan bir tane kaliteli bir kiyafet al, daha mantikli..
Merhaba, bu aralar Temu diye bir şeyi duydum ve her yerde reklam olarak karşıma çıkıyordu. İlgimi çekti o yüzden bir bakayim dedim ve inanılmaz şekilde ucuz şeyler var. Çok fazla değerlendirmesi olup da çok ucuz olan şeyler gördüm ama botta olabilir. O yüzden buradan size sormak istedim. Aşağıda gördüğünüz şeyi beğendim ve almayı düşünüyorum. Sizce güvenilir midir? Ya da Çin malı falan mı çok mu kalitesizdir? Teşekkürler.
Bence de giyim alınmaz oradan.
Giysi harici el aletleri, ıvır zıvır alışveriş yaptım. Kaliteli ürünler de vardı içlerinde, kalitesi düşük olanlarda.
(Ürünlerin teslimi konusunda sıkıntı olmadı)
Ayrıca gördüğünüz fiyatlara %60 vergi eklenecek.
Kanser olmak istemiyorsanız alınmaz. Burada satılan ürünlerin neredeyse hepsi istisnasız endüstriyel atık. Ciltle temasını pek istemezsiniz. Oyuncak giyim vs. gibi alanlardan uzak durun. Ivır zıvır için ideal gibi.
Gömlek ceket aldım, bedeni yüzünden iade ettim. Ürünün kumaşı burada satılanlardan farksızdı, hatta devamında Türkiye'den başka bir kot gömlek aldım, kumaşın kokusu bile aynıydı. Muhtemelen bizim tekstilci de aynı kumaşı kullanıyor.
Bazı ürünlerin kumaşı incecik, tamamen görsel, alırken dikkat etmen lazım. Bunun yanında beden işi de sıkıntılı, küçük gelmesin diye bir beden büyük aldım, 3 beden büyük gibiydi.