Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.857 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #1 Selam dostlar, blue switch bir klavye bulduk gayet makul bir fiyat sizce alınır mı?
nightforce Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #2 hocam adres telefon gözüküyor kaldırın
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.424 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #3 Ajazz ve Aula dışındaki markalar alınmaz bence. Ghostxz3 dedi: Selam dostlar, blue switch bir klavye bulduk gayet makul bir fiyat sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Blurlayın adres ve telefonu.
Ajazz ve Aula dışındaki markalar alınmaz bence. Ghostxz3 dedi: Selam dostlar, blue switch bir klavye bulduk gayet makul bir fiyat sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Blurlayın adres ve telefonu.
amoravis34 Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #4 Ben aldım güzel yedekte duruyor ama ne kadar uzun ömürlüdür bilemem.
Ghostxz3 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 1.857 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #5 nightforce dedi: Hocam adres telefon gözüküyor kaldırın. Genişletmek için tıkla... Hocam fark etmemişim sağ olsun mod arkadaşlar kaldırmış sağ olun. amoravis34 dedi: Ben aldım güzel yedekte duruyor ama ne kadar uzun ömürlüdür bilemem. Genişletmek için tıkla... 690liraya denk geliyor var mı öneririniz hocam.
nightforce dedi: Hocam adres telefon gözüküyor kaldırın. Genişletmek için tıkla... Hocam fark etmemişim sağ olsun mod arkadaşlar kaldırmış sağ olun. amoravis34 dedi: Ben aldım güzel yedekte duruyor ama ne kadar uzun ömürlüdür bilemem. Genişletmek için tıkla... 690liraya denk geliyor var mı öneririniz hocam.