RashYper Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 351 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:59 #1 Çok gereksiz ucuz olduğu için güvenemiyorum da alan var mı daha önceden klavye, mouse pad, mouse falan?
Çok gereksiz ucuz olduğu için güvenemiyorum da alan var mı daha önceden klavye, mouse pad, mouse falan?
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 4.163 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:03 #2 RashYper dedi: Çok gereksiz ucuz olduğu için güvenemiyorum da alan var mı daha önceden klavye, mouse pad, mouse falan? Genişletmek için tıkla... Alan çok kişi var da değecek fiyatlarda ürünler artık kalmadı.
RashYper dedi: Çok gereksiz ucuz olduğu için güvenemiyorum da alan var mı daha önceden klavye, mouse pad, mouse falan? Genişletmek için tıkla... Alan çok kişi var da değecek fiyatlarda ürünler artık kalmadı.
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.927 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi Bugün 16:03 #3 RashYper dedi: Çok gereksiz ucuz olduğu için güvenemiyorum da alan var mı daha önceden klavye, mouse pad, mouse falan? Genişletmek için tıkla... Mouse aldım ama ucuz olduğuna bakmayın kargo pahalı oluyor.
RashYper dedi: Çok gereksiz ucuz olduğu için güvenemiyorum da alan var mı daha önceden klavye, mouse pad, mouse falan? Genişletmek için tıkla... Mouse aldım ama ucuz olduğuna bakmayın kargo pahalı oluyor.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.568 Makaleler 2 Çözümler 17 Bugün 16:04 #4 Zamanında Aula F75 almıştım. Şu an onunla yazıyorum. Satıcıdan satıcıya değişir.
Mando9098 Megapat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 5.068 Makaleler 16 Çözümler 53 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı Bugün 16:08 #5 zKEBAB dedi: Zamanında Aula F75 almıştım. Şu an onunla yazıyorum. Satıcıdan satıcıya değişir. Genişletmek için tıkla... Bende 2 tane almıstım. 3.yü iptal etmislerdi cok üzülmüstüm. Hala o Aula'yı kullanıyorum taş gibi ürün.
zKEBAB dedi: Zamanında Aula F75 almıştım. Şu an onunla yazıyorum. Satıcıdan satıcıya değişir. Genişletmek için tıkla... Bende 2 tane almıstım. 3.yü iptal etmislerdi cok üzülmüstüm. Hala o Aula'yı kullanıyorum taş gibi ürün.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.254 Makaleler 1 Çözümler 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:13 #6 zKEBAB dedi: Zamanında Aula F75 almıştım. Şu an onunla yazıyorum. Satıcıdan satıcıya değişir. Genişletmek için tıkla... Ben alan birinden almama rağmen sıfır olarak yine de gayet uygula gelmişti bana da. Hocam link atın bakalım nasıl iyi mi değil mi.
zKEBAB dedi: Zamanında Aula F75 almıştım. Şu an onunla yazıyorum. Satıcıdan satıcıya değişir. Genişletmek için tıkla... Ben alan birinden almama rağmen sıfır olarak yine de gayet uygula gelmişti bana da. Hocam link atın bakalım nasıl iyi mi değil mi.
Yuiis Hectopat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.484 Makaleler 1 Çözümler 6 Bugün 16:17 #7 xmatugfg dedi: Mouse aldım ama ucuz olduğuna bakmayın kargo pahalı oluyor. Genişletmek için tıkla... Vergidir hocam o kargo ücreti yok diye biliyorum temuda.
xmatugfg dedi: Mouse aldım ama ucuz olduğuna bakmayın kargo pahalı oluyor. Genişletmek için tıkla... Vergidir hocam o kargo ücreti yok diye biliyorum temuda.
xmatugfg Hectopat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 1.927 Makaleler 2 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel® Core™ i5-2400 GPU: AMD RX 460 RAM: 16 GB DDR3 1333 MHz SSD: 500 GB Sata | 120 GB Sata Anakart: Asus H61M-K Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi Bugün 16:19 #8 Yuiis dedi: Vergidir hocam o kargo ücreti yok diye biliyorum temuda. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın yanlış yazmışım. Evet Gümrük vergisi ve ek masraflar'dan bahsediyorum.
Yuiis dedi: Vergidir hocam o kargo ücreti yok diye biliyorum temuda. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın yanlış yazmışım. Evet Gümrük vergisi ve ek masraflar'dan bahsediyorum.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.568 Makaleler 2 Çözümler 17 Bugün 16:20 #9 KafadanKontak dedi: Ben alan birinden almama rağmen sıfır olarak yine de gayet uygula gelmişti bana da. Hocam link atın bakalım nasıl iyi mi değil mi? Genişletmek için tıkla... Satıştan kaldırıldı o.
KafadanKontak dedi: Ben alan birinden almama rağmen sıfır olarak yine de gayet uygula gelmişti bana da. Hocam link atın bakalım nasıl iyi mi değil mi? Genişletmek için tıkla... Satıştan kaldırıldı o.