Ys.orj Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 346 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #1 Temu'da kuponum var, klavye ve mouse arıyorum. Anakartta Bluetooth desteği var, kablosuz olursa iyi olur. Kablolu olursa da pek fark etmez.
Temu'da kuponum var, klavye ve mouse arıyorum. Anakartta Bluetooth desteği var, kablosuz olursa iyi olur. Kablolu olursa da pek fark etmez.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.165 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2025 #2 Ys.orj dedi: Temu'da kuponum var, klavye ve mouse arıyorum. Anakartta Bluetooth desteği var, kablosuz olursa iyi olur. Kablolu olursa da pek fark etmez. Genişletmek için tıkla... Temu Mouse Ajazz 159 Pro falan var zaten başka bir şey yok.
Ys.orj dedi: Temu'da kuponum var, klavye ve mouse arıyorum. Anakartta Bluetooth desteği var, kablosuz olursa iyi olur. Kablolu olursa da pek fark etmez. Genişletmek için tıkla... Temu Mouse Ajazz 159 Pro falan var zaten başka bir şey yok.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.010 Çözümler 40 4 Haziran 2025 #3 Ys.orj dedi: Temu'da kuponum var, klavye ve mouse arıyorum. Anakartta Bluetooth desteği var, kablosuz olursa iyi olur. Kablolu olursa da pek fark etmez. Genişletmek için tıkla... Temu'dan mouse tavsiye etmem, mekanik klavyelere bakabilirsiniz Ajazz marka.
Ys.orj dedi: Temu'da kuponum var, klavye ve mouse arıyorum. Anakartta Bluetooth desteği var, kablosuz olursa iyi olur. Kablolu olursa da pek fark etmez. Genişletmek için tıkla... Temu'dan mouse tavsiye etmem, mekanik klavyelere bakabilirsiniz Ajazz marka.
Prexi Zeptopat Katılım 3 Haziran 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #4 Temu'dan bir şey almanızı önermem.
Ys.orj Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 346 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #5 Ahmt1 dedi: Temu'dan mouse tavsiye etmem, mekanik klavyelere bakabilirsiniz Ajazz marka. Genişletmek için tıkla... Şu ajazz aj159 pro iyi gibi Prexi dedi: Temu'dan bir şey almanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Neden
Ahmt1 dedi: Temu'dan mouse tavsiye etmem, mekanik klavyelere bakabilirsiniz Ajazz marka. Genişletmek için tıkla... Şu ajazz aj159 pro iyi gibi Prexi dedi: Temu'dan bir şey almanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Neden
Prexi Zeptopat Katılım 3 Haziran 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #6 Ys.orj dedi: Neden. Genişletmek için tıkla... Gönderim gecikmeleri, ürün kalitesindeki sorunlar gibi şeyler yaşayabilirsiniz. Bizzat kendim yaşadım.
Ys.orj dedi: Neden. Genişletmek için tıkla... Gönderim gecikmeleri, ürün kalitesindeki sorunlar gibi şeyler yaşayabilirsiniz. Bizzat kendim yaşadım.