Temu'dan M60 HE klavye alınır mı?

hyperoot

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD)
Merhaba, aynı klavye Wraith’te iki katı fiyatına satılıyor. Beğendiğim bir klavye aynı zamanda ve Temu’da dolaşırken gördüm. Yazılım olarak mesela yine Wraith’ten aldığımda kullanabileceğim yazılım ayarlama kısmındaki gibi ayarlama yapabilir miyim, yoksa sizce bir farkı var mıdır?
Temu linki
Wraith linki

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, aynı klavye Wraith’te iki katı fiyatına satılıyor. Beğendiğim bir klavye aynı zamanda ve Temu’da dolaşırken gördüm. Yazılım olarak mesela yine Wraith’ten aldığımda kullanabileceğim yazılım ayarlama kısmındaki gibi ayarlama yapabilir miyim, yoksa sizce bir farkı var mıdır?
Temu linki
Wraith linki

Kronik bir model, ayriyeten linkteki alamazsin gumrukten gecmez. Temu almana izin vermez zaten.

Alabilir. Temu alınmayan ürünleri eklemiyor listeye ama vergi ile zaten 2000TL olacak ürünü Wraith'den alması daha mantıklı. Tabii alınmaz W60 varken orası da ayrı.

W60'ta alinmaz MCHOSE Ace60 ve Ace 68 varken. Switchleri hala soru işareti Wraith hicbir sey aciklamiyor. PCB kaliteside geride.

peki manyetik mi mekanik mi hocam fps için yazılım işlerinde de kullancağım ama çok fark olur mu

Amac sadece FPS degilse manyetik onermiyorum manyetik klavye kullanicisi olarak. Elimde hem G75 Pro hem NuPhy Air75 HE var, aralarinda gecikme konusunda bir fark hissetmiyorum. Snap tap ve rapid trigger gibi ozellikler ise ya oyunlarda yasak örneğin CS yada oyun mekanigine uymadigi icin cok bir etkisi yok örneğin Valorant. Ayriyeten manyetikler yazim hissiyati olarak hala iyi degil. Öyleki 3000 lira bile olmayan G75 Pro jeredeyse 7500 lira olan Air75 HE'den daha cok memnun ediyor beni yazim hissiyati olarak. Yazilim icinde kullanacagin icin kesinlikle mekanik oneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00