Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 19 Kasım 2024 #11 Ulas kuruca dedi: Dostum bilgin olsun diye söylüyorum çoğu Papara ile ödeme yapan kişiler bende dahil olmak üzere site siparişi iptal edip para iadesini yapacağını söylüyor aynı durum bende de geçerli. Genişletmek için tıkla... Bende daha dün sipariş verdim sorun yok hala ?
Ulas kuruca dedi: Dostum bilgin olsun diye söylüyorum çoğu Papara ile ödeme yapan kişiler bende dahil olmak üzere site siparişi iptal edip para iadesini yapacağını söylüyor aynı durum bende de geçerli. Genişletmek için tıkla... Bende daha dün sipariş verdim sorun yok hala ?
Ulas kuruca Kilopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 116 Çözümler 1 19 Kasım 2024 #12 Lüfer dedi: Bende daha dün sipariş verdim sorun yok hala? Genişletmek için tıkla... Herkesin başına gelmemiş demek ki. Hangi kartla sipariş verdiniz acaba.
Lüfer dedi: Bende daha dün sipariş verdim sorun yok hala? Genişletmek için tıkla... Herkesin başına gelmemiş demek ki. Hangi kartla sipariş verdiniz acaba.
Lüfer Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 2.073 Çözümler 34 19 Kasım 2024 #13 Ulas kuruca dedi: Herkesin başına gelmemiş demek ki. Hangi kartla sipariş verdiniz acaba. Genişletmek için tıkla... Papara sanal.
Ulas kuruca dedi: Herkesin başına gelmemiş demek ki. Hangi kartla sipariş verdiniz acaba. Genişletmek için tıkla... Papara sanal.
Ulas kuruca Kilopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 116 Çözümler 1 19 Kasım 2024 #14 Lüfer dedi: Papara sanal. Genişletmek için tıkla... Ben fiziki kart ile verdim.
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.728 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #15 Ulas kuruca dedi: Ben fiziki kart ile verdim. Genişletmek için tıkla... Bende fiziki kart ile verdim ve herhangi bir sorun yok şuanda.
Ulas kuruca dedi: Ben fiziki kart ile verdim. Genişletmek için tıkla... Bende fiziki kart ile verdim ve herhangi bir sorun yok şuanda.
Ulas kuruca Kilopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 116 Çözümler 1 19 Kasım 2024 #16 EmirHene dedi: Bende fiziki kart ile verdim ve herhangi bir sorun yok şu anda. Genişletmek için tıkla... Umarım bir sorun çıkmaz hayırlı olsun.
EmirHene dedi: Bende fiziki kart ile verdim ve herhangi bir sorun yok şu anda. Genişletmek için tıkla... Umarım bir sorun çıkmaz hayırlı olsun.
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.728 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #17 Ulas kuruca dedi: Umarım bir sorun çıkmaz hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam çok sağolun.
Ulas kuruca dedi: Umarım bir sorun çıkmaz hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Umarım hocam çok sağolun.